Γ Εθνική

Πανηλειακός: Για ένα νέο ξεκίνημα με Αστέρα – Με Αργοναύτη σήμερα για το Κύπελλο

Ακούστε το άρθρο

Σε ρυθμούς Αστέρα κινούνται πλέον άπαντες στον Πανηλειακό καθώς σε πέντε μέρες από σήμερα οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τους πρωτοπόρους «βυσσινί» για την 7η αγωνιστική του 5ου ομίλου.

Το «σταυροδρόμι» για τον Γ. Κούτση και τους ποδοσφαιριστές του είναι κρίσιμο καθώς μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ομάδα έχει υποχωρήσει αρκετά και το τρίποντο στον συγκεκριμένο αγώνα είναι πρώτα απ’ όλα αναγκαίο βαθμολογικά  και εν συνεχεία και ψυχολογικά καθώς σε τέτοια ματς πάντα μπαίνει στη μέση και το γόητρο.

Η διοίκηση των νταμπλούχων Ηλείας, χθες, εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα ενόψει του ηλειακού ντέρμπι της Κυριακής, ενημερώνοντας παράλληλα και για τα εισιτήρια.

Αναλυτικά:

«Όλοι μαζί για ένα νέο ξεκίνημα!

Ο Πανηλειακός την ερχόμενη Κυριακή στις 3 μ.μ. θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου τον Αστέρα Αμαλιάδας για την 7η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Την Κυριακή, αφήνουμε πίσω μας τα «στραβοπατήματα» των προηγούμενων αγωνιστικών και πάμε όλοι μαζί, πιο συσπειρωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ με μοναδικό στόχο να επιστρέψει η ομάδα στις νίκες.

Ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος, ωστόσο με τη βοήθεια του κόσμου μας που για μια ακόμα φορά αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, μπορεί το πρώτος εντός έδρας τρίποντο να γίνει γεγονός, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως εξής:

Γενική είσοδος (θύρες 3-5): 10 ευρώ

Μαθητική εξέδρα (θύρα 9): 5 ευρώ (απαραίτητη η συνοδεία γονέα, δωρεάν το παιδί)

Θύρα 1: 5 ευρώ

Άνεργοι: 5 ευρώ (απαραίτητη η κάρτα ανεργίας)

Φοιτητές: 5 ευρώ (απαραίτητο το φοιτητικό πάσο)
ΑμεΑ: Δωρεάν

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων, τα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου, την Κυριακή θα είναι ανοικτά από τη 1.30 μ.μ.»

Με Αργοναύτη σήμερα για το Κύπελλο

Σήμερα, ο Πανηλειακός θα αντιμετωπίσει για την δεύτερη αγωνιστική της β’ φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ηλείας τον Αργοναύτη Κατακόλου, σε ένα ακόμα ματς του θεσμού που αναμένεται να γίνουν αρκετές αλλαγές από τον Γ. Κούτση.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό και θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. με διαιτητή τον Κεφαλούρο και βοηθούς τους Πήττα και Καραμέρο.

Όλη η επικαιρότητα