Γ Εθνική

Πανηλειακός: Για το γόητρο και το… εξάποντο!

Ακούστε το άρθρο

Δυο ημέρες έμειναν για το μεγάλο πελοποννησιακό ντέρμπι του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Πανηλειακό και στην Καλαμάτα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχοντας συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση αυτού, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι πολύ σημαντικό είτε από ψυχολογικής είτε από βαθμολογικής άποψης καθώς με τρίποντο η ομάδα του Γ. Κούτση θα μείνει μόνη τρίτη στη βαθμολογία και θα μπορέσει να συνδυάσει με ονειρικό τρόπο το πρώτο παιχνίδι μετά την συμπλήρωση 60 χρόνων ιστορίας.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο τεχνικός του συλλόγου θα στερηθεί των υπηρεσιών των τιμωρημένων Σωτηρόπουλου και Βουργουντζή ενώ κανονικά μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νιφορόπουλου ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε το οποίο τον υποχρέωσε να γίνει αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με το Βλαχιώτη.

Στα υπόλοιπα θέματα, η αποστολή της ομάδας θα ταξιδεύσει αυθημερόν για την Καλαμάτα την Κυριακή, ενώ χθες το βράδυ κλήθηκε σε απολογία ο Σέου, με την απόφαση της διοίκησης να αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια –  Stop της αστυνομίας σε μετακίνηση φιλάθλων

Από την περασμένη Τετάρτη έχουν κυκλοφορήσει τα εισιτήρια για το σπουδαίο Κυριακάτικο ντέρμπι στο γήπεδο του Μεσσηνιακού. Την ίδια ώρα, φρένο στην μετακίνηση φιλάθλων και μάλιστα οργανωμένων του Πανηλειακού έβαλε η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. Έτσι, όσοι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων θα θελήσουν να μεταβούν στην Καλαμάτα θα πρέπει να το κάνουν μεμονωμένα αφού η Αστυνομία θεώρησε το παιχνίδι υψηλού κινδύνου.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γκάμαρης από την Αθήνα με βοηθούς τους Νιδριώτη και Κρετσίμο.

Όλη η επικαιρότητα