Αθλητισμός Γ Εθνική Ποδόσφαιρο

Πανηλειακός: Για το γόητρο και την ιστορία του – Αύριο η μεγάλη αναμέτρηση με τον Αστέρα Αμαλιάδας

Ακούστε το άρθρο

Με την σημερινή πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανηλειακού για το αυριανό ντέρμπι με τον Αστέρα Αμαλιάδας στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση του παιχνιδιού καθώς ξέρουν πως απέναντι τους θα βρουν μια ομάδα που καίγεται για τους τρεις πόντους και λογικά θα πιέσει για αυτούς, όμως υπάρχει πίστη και πάθος για ένα θετικό αποτέλεσμα που πηγάζει και από την τελευταία καλή εμφάνιση κόντρα στον Διαγόρα.

Ο Πανηλειακός άλλωστε τη φετινή χρονιά έχει αποδείξει ότι τα ντέρμπι του πηγαίνουν καθώς σε 5 ματς  μέχρι τώρα κόντρα σε Καλαμάτα, Βλαχιώτη και Αστέρα δεν έχει  ηττηθεί, μετρώντας συνολικά μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες.

Έχοντας λοιπόν αυτό στο μυαλό τους και παρά τις διαφαινόμενες απουσίες των Μπουρλάκη και Κρεββατά, ο Γ. Κούτσης και οι ποδοσφαιριστές του θα ταξιδέψουν στην Αμαλιάδα για να υπερασπιστούν την ιστορία και το γόητρο του συλλόγου, με στόχο ακόμα και τη νίκη που θα τους εδραιώσει στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, και παρά την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης οπαδών, αρκετοί φαίνεται ότι θα είναι οι φίλαθλοι που θα μεταβούν στο Δημ. Στάδιο Αμαλιάδας από τον  Πύργο, με την διοίκηση του Πανηλειακού να ενημερώνει πως για τον κόσμο των ερυθρόλευκων «αποφασίστηκε να ανοίξει η θύρα του κολυμβητηρίου, η βοηθητική είσοδος του σταδίου, από την οποία θα εισέρχονται οι φίλαθλοι του Πανηλειακού που θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, οι οποίοι θα κατευθύνονται στην εξέδρα των φιλοξενουμένων, την οποία προστατεύει διαχωριστικό κιγκλίδωμα με την υπόλοιπη εξέδρα».

Όλη η επικαιρότητα