Πανηλειακός: Οι φίλαθλοι έδωσαν τη λύση…  

Αγώνας δρόμου για να οργανωθεί ο σύλλογος και να δηλωθεί κανονικά την ερχόμενη Δευτέρα στη Γ΄ εθνική!…

 

Οι λίγοι – έστω – φίλαθλοι (μέλη της ομάδας), που βρέθηκαν στην ευρεία σύσκεψη που συγκλήθηκε κι έγινε το βράδυ της Πέμπτης στον Πύργο, ήταν αυτοί  που πήραν την απόφαση να δηλωθεί η ομάδα του Πανηλειακού στην κατηγορία που έχει δικαίωμα συμμετοχής, δηλαδή τη νέα Γ’ Εθνική.

Παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες (έλλειψη ατόμων για να “τρέξουν” την ομάδα, έλλειψη άμεσων οικονομικών πόρων, έλλειψη έμψυχου δυναμικού, κ.τ.λ.) και τον ιδιαίτερα πολύ χρόνο που έχει χαθεί, επειδή τη Δευτέρα λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής, κρίθηκε σκόπιμο να γίνει η δήλωση και παράλληλα να προχωρούν διαδικασίες για τη δημιουργία ομάδας.

Στη διάρκεια της Γ.Σ. που έγινε στην αίθουσα της ΤΕΔΚ στον Πύργο, η προσέλευση ήταν και πάλι πολύ μικρή έως ελάχιστη για το όνομα και την ιστορία της ομάδας, με τους  πρωταγωνιστές της προσπάθειας ανασυγκρότησης του συλλόγου, Κώστα Λούσκο και Πάνο Παναγούτσο, να προσπαθούν να «πείσουν» το σώμα για το πόσο σημαντικό είναι για τον Πύργο και την Ηλεία η ύπαρξη του Πανηλειακού.

Κάτι που επεσήμαναν και οι ομιλητές, όπως ο νέος Δήμαρχος Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δημ. Κωσταριάς και Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του  Πανηλειακού Χρ. Χίτος, και απλοί φίλαθλοι της ομάδας!

Το  συναίσθημα…
κράτησε «όρθια» την ομάδα!

Μπρος λοιπόν στον κίνδυνο «διάλυσης» επικράτησε το συναίσθημα και η λογική, με αποτέλεσμα δια βοής, να εκλεγεί 7 μελής Δ.Σ., καθώς και δεκαμελή Επιτροπή «Σωτηρίας», που θα  προσπαθήσει να καλύψει το «χαμένο έδαφος»!

Η άλλη σημαντική είδηση που βγήκε , ήταν ότι νέος τεχνικός,  θα είναι ο Κώστας Λούσκος, ενώ οι γενικοί αρχηγοί θα είναι οι Πάνος Παναγούτσος και Γιώργος Μώρος, ενώ η προετοιμασία όπως ανέφερε ο κ. Μώρος αρχίζει στις 7 Αυγούστου. Ο Πάνος Παναγούτσος, εκ των πρωτεργατών της προσπάθειας αυτής, μιλώντας στο τέλος της Γ.Σ.  ανέφερε: “Ο Πανηλειακός σήμερα(προχθές) γυρίζει σελίδα.  Περνάει στα χέρια των φιλάθλων. Καλούμαστε όλοι μαζί ενωμένοι να σπεύσουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα”.

Η άλλη σημαντική είδηση που βγαίνει είναι ότι νέος τεχνικός θα είναι ο Κώστας Λούσκος. Ενώ οι γενικοί αρχηγοί θα είναι οι Πάνος Παναγούτσος και Γιώργος Μώρος. Ενώ η προετοιμασία (με όσους υπάρχοντες παίκτες ως τότε) στόχος είναι να ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου.