Γ Εθνική

Πανηλειακός: Οι κόκκινες που προβληματίζουν και ο Διαγόρας που έρχεται

Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός είτε λόγω ατυχίας είτε λόγω αδυναμίας στην τελική προσπάθεια δεν κατάφερε να διασπάσει την άμυνα του Αχαρναϊκού με αποτέλεσμα να πετάξει δυο βαθμούς που του στέρησαν την άνοδο στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι στο ματς του περασμένου Σαββάτου εμφανίστηκαν διπρόσωποι αφού μπήκαν με όρεξη και το δοκάρι δυο φορές στέρησε το γκολ από Αρβανίτη και Χατζηστάμου ωστόσο από το 40’ και μετά όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν το αριθμητικό πλεονέκτημα  και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η εικόνα τους ήταν καλύτερη όσο αγωνίζονταν 11 εναντίον 11.

Ένα ακόμα γεγονός πάντως που προβληματίζει είναι οι πολλές κόκκινες που έχει δεχτεί η ομάδα καθώς μετά από 5 παιχνίδια, εκ των οποίων στο ένα ο Πανηλειακός είχε ρεπό, έχουν αποβληθεί συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές του. Οι Σωτηρόπουλος και Αντωνόπουλος με την Ραφήνα, ο Νικολόπουλος με τον Φοίβο και το περασμένο Σάββατο ο Μπαρμπαρούσης. Στο μόνο ματς δηλαδή που δεν αποβλήθηκε παίκτης της ομάδας ήταν στο εντός έδρας με τον ΠΑΟ Βάρδας.

Σίγουρα, ορισμένες από τις εν λόγω αποφάσεις μπορεί να ήταν άδικες και τραβηγμένες ωστόσο δεν φταίει μόνο αυτό, και είναι κάτι που πρέπει να το δουν στο σύλλογο γιατί ουσιαστικά και χωρίς μέχρι σήμερα να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα, η ομάδα δεν έχει παίξει κομπλέ λόγω κόκκινων καρτών.

Ο αγώνας με τον Αχαρναϊκό πάντως ανήκει στο παρελθόν  και μπροστά έρχεται ένα  ακόμα δύσκολο ματς, αυτό με τον Διαγόρα  στα Βραχνέικα, που και στο φιλικό στον Πύργο το καλοκαίρι έδειξε ένα αξιόμαχο σύνολο, ενώ μην ξεχνάμε ότι πέρσι η ηλειακή ομάδα είχε φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το «πλαστικό» του Δημ. Γηπέδου Βραχνεΐκων.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλ. Μαντζούνη μετά το ρεπό της Κυριακής επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις χωρίς ο Μεσσήνιος τεχνικός να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα πέραν βέβαια της δεδομένης απουσίας του Μπαρμπαρούση.

Όλη η επικαιρότητα