Γ Εθνική

Πανηλειακός: Ικανοποίηση για την εικόνα με Παναιγιάλειο

Ακούστε το άρθρο

Συγκρατημένο μεν, ενθουσιασμό δε, σκόρπισε το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο Πανηλειακός που νίκησε στο δεύτερο του φιλικό τον Παναιγιάλειο με 2-1. Τα δείγματα της ομάδας του Νίκου Κουρμπανά ήταν ακόμα πιο ενθαρρυντικά από το πρώτο τεστ με την Κ20 του Αστέρα Τρίπολης και αποτελούν απόδειξη της σωστής δουλειάς που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις χωρίς τυμπανοκρουσίες και εφέ.

Η νίκη επί της ομάδας του Σπύρου Μπαξεβάνου πάντως δεν αποπροσανατολίζει κανέναν στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αφού τόσο ο προπονητής της ομάδας όσο και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ διαπίστωσαν εκτός από θετικά, και στοιχεία που θέλουν ακόμα δουλειά και σε αυτά τα θα εμβαθύνουν τις επόμενες μέρες. Κλείνοντας πάντως το κεφάλαιο «Παναιγιάλειος» και αδιαφορώντας για το σκορ, δε μπορεί παρά να συγκαταλέγεται στα θετικά το γεγονός ότι ο Πανηλειακός αντιμετώπισε μια ομάδα ανώτερης κατηγορίας με μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της και σχεδόν σε κανένα σημείο του αγώνα , δεν φάνηκε κάποια διαφορά μεταξύ τους.

Νέο μεγάλο φιλικό με Παναχαϊκή αύριο στις 8 μ.μ.

Τα δυνατά φιλικά όμως για τον Πανηλειακό δεν σταματούν εδώ, αφού αύριο στον Πύργο θα «φιλοξενηθεί» ένα ακόμα μεγάλο πελοποννησιακό ντέρμπι που ξυπνά μνήμες από τα παλιά αφού οι νταμπλούχοι Ηλείας θα υποδεχτούν στις 8 μ.μ. την Παναχαϊκή που προετοιμάζεται όπως και ο Παναιγιάλειος για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Το όνομα του αντιπάλου αλλά και ο χαρακτήρας του φιλικού ντέρμπι που έχει αυτό το ματς αναμένεται να προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών θεατών γι’ αυτό και η διοίκηση της ομάδας έχει προνοήσει ώστε να ανοίξουν τα εκδοτήρια αρκετή ώρα πριν τη σέντρα.

Δεν παίζουν οι «Επαγγελματίες» στο Σούπερ Καπ

Την ερχόμενη Κυριακή, παράλληλα, ο Πανηλειακός θα δώσει τον πρώτο του επίσημο αγώνα για φέτος αφού στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάντζας θα αντιμετωπίσει τον Ξενοφώντα Κρεστένων για το θεσμό του Σούπερ Καπ.

Όπως έγινε χθες μάλιστα γνωστό, ο Νίκος Κουρμπανάς δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους «επαγγελματίες» ποδοσφαιριστές, δηλαδή αυτούς που προέρχονται από επαγγελματικές κατηγόριες.

Αυτό σημαίνει πως από την διεκδίκηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς θα απουσιάσουν οι Κολόκας, Κρεββατάς, Λεβέντης, Νικολόπουλος, Σέχου και Ντάνκουα.

Όλη η επικαιρότητα