Πανηλειακός: Κατά της αναδιάρθρωσης, persona non grata o Παπαβασιλείου

Θέση για επικείμενη αναδιάρθρωση και την ουσιαστική υποβάθμιση της Γ’ Εθνικής πήρε με επίσημη ανακοίνωση χθες ο Πανηλειακός τονίζοντας πως αν περάσει κάτι τέτοιο θα αποτελεί αδικία για πολλές ιστορικές ομάδες της περιφέρειας.

Στην ίδια ανακοίνωση ωστόσο, γίνεται αναφορά και στον προχθεσινό αγώνα των ερυθρόλευκων, με την οποία η διοίκηση συγχαίρει παίκτες και προπονητικό τιμ ενώ παράλληλα καταγγέλλει την συμπεριφορά του προπονητή του Ιάλυσου, Σάκη Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά, αναφέρονται τα εξής:

«Η περσινή παρωδία της συγκρότησης των ομίλων στις 10 Σεπτέμβρη με την τοποθέτηση των τριών ροδίτικων ομάδων στον 6ο όμιλο φαίνεται πως πάει να συνεχιστεί και φέτος με τα τραγελαφικά σχέδια αναδιάρθρωσης που έχουν στα «σκαριά» Κυβέρνηση και ΕΠΟ.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, είναι δεδομένο, πως  η κατάφορη αδικία σε βάρος ιστορικών ομάδων της περιφέρειας θα συνεχιστεί ενώ για μια ακόμα φορά η πολιτεία δείχνει το κακό της πρόσωπο στα ερασιτεχνικά σωματεία, ευνοώντας τα επαγγελματικά.

Αναφορικά, με το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας στη Ρόδο κόντρα στον Ιάλυσο τώρα, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ για την προσπάθεια που κατέβαλαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Καταδικάζουμε όμως την απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή των γηπεδούχων Σάκη Παπαβασιλείου και δηλώνουμε πως αυτός ο κύριος από εδώ και στο εξής είναι ανεπιθύμητος στον Πύργο.

Εκ της Διοίκησης»