Πανηλειακός: Κοπή πίτας – Οι ένδοξες μνήμες «γέννησαν» ελπίδες για ένα λαμπρό μέλλον! [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση, αντάξια της εξηντάχρονης ιστορίας του, που «ξύπνησε» μνήμες του ένδοξου παρελθόντος και «γέννησε» ελπίδες και για ένα εξίσου λαμπρό μέλλον, ο Πανηλειακός μέσα σε μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα, έκοψε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο γεμάτο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής ενότητας Ηλείας, την πίτα του για το 2018.

Κοινή συνισταμένη όσων βρέθηκαν εκεί, η αγάπη τους για την «ερυθρόλευκη» και η πεποίθηση πως ο Πανηλειακός μπορεί και πάλι να γίνει μεγάλος τουλάχιστον όσον αφορά το αγωνιστικό, γιατί σαν όνομα και σαν ιστορία, ποτέ δεν σταμάτησε να είναι!

Η βραδιά εκτός από την κοπή της πίτας περιελάμβανε και βραβεύσεις ανθρώπων που τίμησαν και συνεχίζουν να τιμούν τη φανέλα του συλλόγου.

Σε ρόλο παρουσιαστή ήταν ο γνωστός για τα φιλοπανηλειακά του αισθήματα δάσκαλος και πάρεδρο μέλος του ΠΣΑΤ, Θέμης Μαντάς, ο οποίος αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία της ομάδας έδωσε το λόγο στον Πρόεδρο Χρήστο Χίτο, στον εκπρόσωπο της ακαδημίας Βασίλη Γιαννακόπουλο, στην αρχηγό της γυναικείας ομάδας Γιώτα Δημοπούλου και στο μέλος του «Πυρσού» Νίκο Γιαννόπουλο οι οποίοι αφού απεύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, μίλησαν για τους στόχους και την προσπάθεια που γίνεται σε κάθε ένα από τα τμήματα.

Οι παρουσίες

Παρόντες στην προχθεσινή εκδήλωση ήταν άνθρωποι που από τις θέσεις τους προσφέρουν στον τόπο και την χώρα γενικότερα καθώς και πλήθος απλού κόσμου και φυσικά οι ποδοσφαιριστές (άνδρες, γυναίκες και ακαδημία) της ομάδας.

Ανάμεσα τους, ο υφυπουργός Παιδείας, Καλαματιανός, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου – Σαλτάρη, ο βουλευτής ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, ο επικεφαλής της μειζ. Μειοψηφίας του Δήμου Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, ο Διευθυντής του πολιτικού γραφείου του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Κουτσούκου Γιώργος Καραστέργιος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Άρης Κουλούρης καθώς και πρώην βουλευτές, πολιτευτές, μέλη του Επιμελητηρίου Ηλείας και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Οι βραβεύσεις

Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν τρεις από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην πρώτη ομάδα του Πανηλειακού το 1958 και συγκεκριμένα οι Ν. Λουμιώτης, Γρ. Κούτσης και Δημήτρης Καρυανός παρέλαβαν την επετειακή φανέλα του συλλόγου ενώ ακόμα βραβεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας Γιώργος Καρούμπαλης και Λέανδρος Κόκκινος για τις μαθητικές τους επιδόσεις σε συνδυασμό με τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, η παίκτρια της γυναικείας ομάδας Χρύσα Βοΐλα για την κλήση της στην Εθνική Κορασίδων και ο πρώτος σκόρερ της περσινής περιόδου στην ανδρική ομάδα, Διονύσης Πλαστουργός.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ο Πρόεδρος του Πανηλειακού Χ. Χίτος μαζί με τον πρώην Πρόεδρο Κ. Παναγιωτόπουλο έκοψαν την πίτα ευχόμενοι μια χρονιά γεμάτη νίκες και επιτυχίες.

(Φωτογραφίες: Βαγγέλης Δημητρόπουλος)