Γ Εθνική

Πανηλειακός: Κοπή πίτας σε ερυθρόλευκοι φόντο με βραβεύσεις και μήνυμα Σταυρόπουλου!

Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην Κεντρική Πλατεία του Πύργου η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του Πανηλειακού για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, με δεκάδες φιλάθλους, αθλητές της ερυθρόλευκης Ακαδημίας και γονείς να κατακλύζουν το café-restaurant «Duomo Bites & Spirits».

Παρόντες φυσικά στην εκδήλωση ήταν το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό επιτελείο και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πανηλειακού, καθώς και οι αθλητές της ομάδας Κ-16 των ερυθρόλευκων που αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας μας παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Πύργου και φίλαθλος του Πανηλειακού, κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, οι Βουλευτές Ηλείας, κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, κ. Διονύσης Καλαματιανός και κ. Μιχάλης Κατρίνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Νίκος Κοροβέσης, ο Σύμβουλος Περιφερειάρχη σε θέματα Ολυμπισμού και Αθλητισμού και Φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας, κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηλείας, κ. Άρης Κουλούρης.

Από πλευράς της Διοίκησης του Πανηλειακού βραβεύτηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους και την ενίσχυση της μεγάλης φετινής προσπάθειας της ομάδας ο ιδιοκτήτης της «Dedalos Security», Α’ Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Ηλείας και εκ των βασικών αρωγών της ομάδας μας, κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Δήμαρχος Πύργου, κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, η σύζυγος του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Ηλείας και μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής, κ. Βίκυ Δημητρακοπούλου-Κουλούρη, ο παλαίμαχος Πυργιώτης ποδοσφαιριστής, κ. Χρήστος Δημόπουλος, καθώς και ο ακούραστος εργάτης και εκ των πρωτεργατών της φετινής προσπάθειας της ομάδας, Γιώργος Μώρος.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι ποδοσφαιριστές Μπάμπης Κύτταρης και Σταύρος Κωστόπουλος, καθώς και η μικρή φίλη και αθλήτρια της Ακαδημίας του Πανηλειακού, Κατερίνα Κανελλοπούλου, οι οποίοι κέρδισαν αντίστοιχα ένα ρολόι από το κατάστημα κοσμημάτων «Ρουσόπουλος», μία μπλούζα από το κατάστημα αθλητικών ειδών «Blathras Sport» και μία δωροεπιταγή αξίας 30€ από το κατάστημα παιδικών ρούχων «Orchestra».

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Πανηλειακού, Πάνος Παναγούτσος, πρωτεργάτης της οργάνωσης της εκδήλωσης, ο οποίος έκοψε την Πίτα, μαζί με τον αρχηγό της ομάδας Στάθη Μπουρνέλη, αποκάλυψε ότι κατόπιν προσωπικής του πρωτοβουλίας και επικοινωνίας που είχε με τον ιστορικό ηγέτη της ομάδας Σάκη Σταυρόπουλο, εξασφάλισε από εκείνον ένα ποσό το οποίο ουσιαστικά διασφαλίζει για την ομάδα την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων για τις διαιτησίες. Παράλληλα, έπειτα από επικοινωνία και με τον Αχαιό Αθανάσιο Πέππα, από τον Ριόλο, έμπορο αγροτικών προϊόντων, συνηγόρησε και εκείνος να βοηθήσει την ομάδα. Παράλληλα, ο Πανηλειακός περιμένει και οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Πύργου.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Όλη η επικαιρότητα