Πανηλειακός: Κόσμος και Λούσκος βάζουν «πλάτη»

Την αφοσίωση και την αγάπη τους σε αυτές τις κρίσιμες αλλά και δύσκολες ώρες που βιώνει ο Πανηλειακός αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά οι φίλαθλοι της ομάδας αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων και μέχρι πρότινος συνεργάτης των Διγκόζη και Μαντζούνη στον πάγκο του συλλόγου, Κώστας Λούσκος.

Τις τελευταίες μέρες έχει ξεκινήσει μια τιτάνια και συλλογική προσπάθεια από τους προαναφερθέντες τόσο για να βρεθούν οικονομικοί πόροι όσο και για τον σχεδιασμό του ρόστερ προκειμένου ο Πανηλειακός να λάβει μέρος κανονικά στην Γ’ Εθνική και να αποφύγει την διάλυση.

Σε αυτό το εγχείρημα, εκτός από την καθοριστική συμβολή  του Κώστα Λούσκο ο οποίος έρχεται αυτοπροσώπως σε επαφή με ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τη νέα σεζόν, σπουδαίο ρόλο διαδραματίζει και η Κίνηση φίλων των ερυθρόλευκων η οποία συνεχίζει τις επαφές τόσο με τους εναπομείναντες παίκτες από το περσινό ρόστερ όσο και με επιχειρηματίες – χορηγούς που μπορούν να στηρίξουν αυτό το εγχείρημα.

Η πορεία των ενεργειών έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγουν στην δημοσιότητα και οι πρώτες ανακοινώσεις σχετικά με το ποιοι αποτελούν αυτή την κίνηση, ποιοι είναι οι στόχοι και σε τι επίπεδο βρίσκεται αυτή τη στιγμή η προσπάθεια.

Παράλληλα, από σήμερα πρόκειται να τεθούν σε κυκλοφορία οι κάρτες μέλους – φιλάθλου του Πανηλειακού αξίας 10€, χρήματα τα οποία θα συγκεντρωθούν και θα δοθούν στην οποιαδήποτε νέα διοίκηση αναλάβει να τρέξει την ομάδα τη νέα σεζόν.

Μιλάμε δηλαδή για μια προσπάθεια να μετατραπεί ο Πανηλειακός σε μια τρόπον τινά ομάδα λαϊκής βάσης, πράγμα δύσκολο τηρουμένων των συνθηκών και της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί ωστόσο είναι ενθαρρυντικό πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τρέχουν για να μη σβήσει η δάδα, έστω με ότι μέσα διαθέτουν.