Πανηλειακός: Κυκλοφόρησαν οι Κάρτες Μέλους στην συμβολική τιμή των 10 ευρώ

Κίνηση Φίλων Πανηλειακού: «Όλη η πόλη μια γροθιά για το καμάρι της»

Επίσημη μορφή πήρε από το περασμένο Σάββατο η προσπάθεια των φίλων και του Πανηλειακού για την σωτηρία και την επόμενη μέρα της ομάδας, καθώς ο Σ.Φ. των ερυθρόλευκων  «Red Boys»  γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής του την πρώτη από μία σειρά δράσεων και ενεργειών που θα ακολουθήσουν, η οποία είναι κυκλοφορία της Κάρτας Μέλους Πανηλειακού στη συμβολική τιμή των 10 ευρώ.

Οι Κάρτες Μέλους Πανηλειακού έχουν βγει ήδη στην κυκλοφορία από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή, Κώστα Λούσκο, καθώς και από απλούς φίλους και μέλη του Σ.Φ. Πανηλειακού σε Πύργο και Αθήνα  και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, παρατηρείται αρκετά μεγάλη ζήτηση από τον κόσμο των ερυθρόλευκων τόσο εντός όσο και εκτός Πύργου.

Οι Κίνηση Φίλων Πανηλειακού στην ανακοίνωσε που εξέδωσε αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η ελπιδοφόρα συλλογική προσπάθεια, που ξεκίνησε το τελευταίο χρονικό διάστημα από απλούς φίλους και οπαδούς του Πανηλειακού για την σωτηρία της αγαπημένης μας ομάδας, παίρνει …σάρκα και οστά.

Η Διοικούσα Επιτροπή της Κίνησης Φίλων Πανηλειακού ανακοινώνει την πρώτη από μία σειρά συλλογικών δράσεων και ενεργειών που θα ακολουθήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα, με την έναρξη της κυκλοφορίας της «Κάρτας Μέλους Πανηλειακού» στην ετήσια συμβολική τιμή των 10€. Με την Κάρτα Μέλους οι απανταχού φίλοι και οπαδοί της ιστορικής ομάδας της πόλης μας έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν ως μέλη στον Ερασιτέχνη Πανηλειακό και να αποκτήσουν «λόγο και φωνή» για το μέλλον της ομάδας μας.

Ολόκληρη η πόλη του Πύργου ενωμένη, μπορεί και πρέπει να διατηρήσει σε αυτή την κρίσιμη καμπή την φλόγα του Πανηλειακού αναμμένη! Μπορεί και πρέπει να αναλάβει δράση, παίρνοντας την κατάσταση στα «χέρια» της με την αγορά μιας Κάρτας Μέλους και την εγγραφή στον Ερασιτέχνη Πανηλειακό.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται καθημερινά από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή, Κώστα Λούσκο, καθώς και από απλούς φίλους της ομάδας και μέλη του Συλλόγου Φίλων Πανηλειακού. Εγγραφές πραγματοποιούνται και τηλεφωνικά στα ακόλουθα τηλέφωνα επικοινωνίας:

Κώστας Λούσκος: 6937044461
Γιώργος Μώρος: 6987339600
Σ.Φ. Πανηλειακού: 6982868072, 6970983386 – Αθήνα: 6947534164»

«ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ,
ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ»

 

Από εκεί και πέρα, αύριο λήγει και τυπικά η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις επερχόμενες εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της ομάδας και τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα τόσο για το μέλλον του Πανηλειακού, όσο και για το αν θα έχει αντίκρισμα αυτή η αξιέπαινη αλλά και φιλότιμη κίνηση των φίλων της ομάδας