Αθλητισμός Γ Εθνική

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΛΕΩΝΙΔΙΟ: Να το κάνει εύκολο στην πράξη!

Ακούστε το άρθρο

Ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι περιμένει σήμερα στις 3μ.μ. στο Δημ. Στάδιο Πύργου τον Πανηλειακό που θα φιλοξενήσει το Λεωνίδιο στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του 5ου όμιλου.

Οι Αρκάδες, που μεσοβδόμαδα ηττήθηκαν από τον Παναρκαδικό στον τελικό Κυπέλλου, βρίσκονται στην τελευταία θέση με μόλις δυο βαθμούς μετά από 18 ολόκληρα ματς και είναι αυτονόητο πως ακόμα και χωρίς στόχους πλέον οι ερυθρόλευκοι δε μπορούν παρά να στοχεύουν μόνο στο τρίποντο στην εν λόγω αναμέτρηση.

Θεωρητικά, ο σημερινός αγώνας είναι εύκολος, όμως οι ποδοσφαιριστές του Γ. Κούτση πρέπει να το αποδείξουν αυτό και στην πράξη καθώς οι μνήμες από τα εντός έδρας στραβοπατήματα με την Πύλο και το Ληξούρι είναι νωπές.

Ο Πανηλειακός σήμερα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες καθώς ο τεχνικός της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Δαβουρλή, Νιφορόπουλο και Μπουρνέλη, στο στρατευμένο Κ. Ασημακόπουλο καθώς και στον τραυματία Κρεββατά. Αντίθετα, επιστρέφει ο Μπουρλάκης.

 

Στην θύρα 1 με… 1 ευρώ!

Στο σημερινό παιχνίδι, η διοίκηση των ερυθρόλευκων αποφάσισε να δώσει έξτρα κίνητρο σε όσους επιθυμούν να το παρακολουθήσουν καθώς όπως ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες, οι φίλαθλοι θα μπορούν να μπουν στη θύρα 1 πληρώνοντας εισιτήριο στην τιμή τους μόλις ενός ευρώ!

 

Αναλυτικά η – προ ημερών – ανακοίνωση:

Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει το προτελευταίο της παιχνίδι εντός έδρας για την φετινή χρονιά με αντίπαλο την ομάδα του Λεωνιδίου.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η διοίκηση του Πανηλειακού εφαρμόζει για πρώτη φορά την τιμή εισόδου στο γήπεδο με 1 ευρώ για την θύρα 1 έτσι να δώσει την δυνατότητα σε όλο τον κόσμο του Πύργου και της Ηλείας να παρακολουθήσει την ομάδα.
Οι θύρες που θα λειτουργήσουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι οι θύρες 1,3,4

Στις θύρες 3 και 4 ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας και η τιμή των 10 ευρώ για γενική είσοδο»

Όλη η επικαιρότητα