Γ Εθνική

Πανηλειακός: Με φόρα στη Ζαχάρω!

Ακούστε το άρθρο

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και κυρίως μετά τη μεγάλη νίκη της περασμένης Κυριακής επί του Διαγόρα, θα μεταβεί σήμερα στη Ζαχάρω ο Πανηλειακός για την αναμέτρηση (3 μ.μ.) με τους νεοφώτιστους στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου.

Οι ερυθρόλευκοι του Κώστα Λούσκου στην πρώτη τους αποστολή εντός των τειχών αλλά εκτός έδρας στην φετινή Γ’ Εθνική θέλουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ στο οποίο βρίσκονται και να φτάσουν σε ένα ακόμα τρίποντο το οποίο θα τους καθιερώσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας χωρίς αυτό να σημαίνει πως υποτιμούν το συγκρότημα του Άρη Ρουμελιώτη που στη φάση που είναι «καίγεται» για βαθμούς.

Η προετοιμασία για τον σημερινό αγώνα ολοκληρώθηκε με την χθεσινή πρωινή προπόνηση και στα θετικά, το γεγονός ότι εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και επιστρέφει ο Πρέντι  ενώ κανονικά προπονήθηκε τις τελευταίες ημέρες και ο Π. Τσίγκρηλας δείχνοντας να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Αντίθετα, απών θα είναι ο τιμωρημένος Νικολόπουλος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες.

Ο Πανηλειακός σήμερα στη Ζαχάρω, αναμένεται να έχει την στήριξη αρκετών φιλάθλων του που θα κάνουν το κοντινό ταξίδι για να βρεθούν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών.

Όλη η επικαιρότητα