Γ Εθνική

Πανηλειακός: Μέσα Μακροστέργιος και Νικολακόπουλος για Ραφήνα

Ακούστε το άρθρο

Με αναπτερωμένο το ηθικό μετά τη σπουδαία νίκη στο Τραγανό και το καλό ποδαρικό που έκανε το 2019, ο Πανηλειακός  εστιάζει πλέον την προσοχή του στον κυριακάτικο αγώνα με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας για την πρώτη αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν μια μεστή εμφάνιση απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο και έβαλαν τρεις ακόμα βαθμούς στο σακούλι, απομακρύνθηκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού και κρυφοκοιτάζουν την δεύτερη θέση η οποία μπορεί να μην είναι στο χέρι τους αλλά είναι δεδομένο πως θα ασκήσουν πίεση στον Διαγόρα και στους λοιπούς διεκδικητές και αν μπορέσουν θα προσπαθήσουν για την υπέρβαση.

Την Κυριακή πάντως έρχεται ένας ακόμα δύσκολος αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Ραφήνας η οποία βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τον Πανηλειακό και θα έρθει στον Πύργο με στόχο να πάρει αποτέλεσμα προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά παραμονής.

Ο Άγγελος Διγκόζης σε αυτό το ματς θα έχει για πρώτη φορά στην διάθεση του τους Μακροστέργιο και Νικολακόπουλο αφού ο πρώτος εξέτισε την ποινή που κουβαλούσε από την προηγούμενη ομάδα του την Προοδευτική  ενώ τυπικά πλέον στο ρόστερ ανήκει και ο δεύτερος ο οποίος πάντως το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις κανονικά με την ομάδα.

Άλλα προβλήματα πέραν του εδώ και καιρό τραυματία Μπουρνέλη και του Καπετανάκη που δεν έχει πάρει ακόμα το «ΟΚ» από τους γιατρούς για να μπει δεν υπάρχουν και ο Πανηλειακός θα ψάξει ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στα μεταγραφικά, παράθυρο για μια ακόμα προσθήκη που θα αφορά το χώρο του κέντρου υπάρχει ωστόσο δεν υπάρχει βιασύνη και αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό θα γίνει κίνηση, μάλλον προς το τέλος της περιόδου.

Γκολ μετά από 15 χρόνια!

Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια είχε να σημειώσει γκολ με τον Πανηλειακό ο Δημήτρης Αρβανίτης. Το γκολ που σημείωσε στο Τραγανό σε βάρος της Νίκης, ήταν το πρώτο με τα ερυθρόλευκα μετά από ένα που είχε σημειώσει στις 7 Δεκεμβρίου του 2003 για το Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής και την 13η αγωνιστική τότε του Πρωταθλήματος, όταν ο Πανηλειακός είχε ηττηθεί με 4-2 από τον Ιωνικό.

Πετυχημένη επέμβαση για Μπουρνέλη

Παράλληλα, χθες χειρουργήθηκε στην Πάτρα ο Στάθης Μπουρνέλης με απόλυτη επιτυχία από τον κορυφαίο ορθοπεδικό Ιωάννη Γκλιάτη. Αντιπροσωπεία του Πανηλειακού επισκέφθηκε και του ευχήθηκε περαστικά. Για τον κεντρικό αμυντικό των ερυθρόλευκων τώρα ακολουθεί ο δρόμος της αποθεραπείας προκειμένου να επιστρέψει δυνατός στα γήπεδα.

* Ο Πανηλειακός εκφράζει την ειλικρινή του θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Πολλάτου ο οποίος υπήρξε παλαιός διαιτητής και μέλος των Δ.Σ. του Κοροίβου και του Αστέρα Αμαλιάδας.

Όλη η επικαιρότητα