Γ Εθνική

Πανηλειακός: Να διατηρήσει το σερί μέχρι τη διακοπή

Ακούστε το άρθρο

Η μεγάλη νίκη επί της Αχαϊκής και κυρίως ο τρόπος που ήρθε, πανηγυρίστηκες δεόντως στο στρατόπεδο του Πανηλειακού αλλά ως εκεί.

Χρόνος για εφησυχασμό άλλωστε δεν υπάρχει, καθώς ακολουθεί ένα ακόμα κομβικό ματς, και πάλι εντός έδρας, με αντίπαλο τον ανεβασμένο Τσικλητήρα ο οποίος θα έρθει στον Πύργο για να μη χάσει και λογικά με συνταγή… Aχαϊκής.

Έχουμε δει άλλωστε καθ όλη τη διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος πόσο δύσκολο είναι το χτίσιμο ενός σερί για όλες τις ομάδες και ειδικά οι δυο συνεχόμενες νίκες εντός έδρας, και οι ερυθρόλευκοι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί ώστε να μη… χύσουν  την καρδάρα.

Το συγκρότημα του Γ. Κούτση είναι ανώτερο από τους Μεσσήνιους και αυτό δεν αμφισβητείται, ωστόσο θέλει συγκέντρωση και πειθαρχία προκειμένου να έρθει η τέταρτη σερί νίκη, που σε συνδυασμό με ενδεχόμενη ισοπαλία στο ντέρμπι μεταξύ Καλαμάτα και Αστέρα Αμαλιάδας, θα φέρει την ομάδα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Από τον αγώνα κόντρα στον Τσικλητήρα σίγουρα απών θα είναι ο Γιούλι Σέου, ο οποίος στο ματς με την Αχαϊκή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Κακαλέτρης: «Ενδιαφέρον παιχνίδι με Πανηλειακό»

«Το πρωτάθλημα θα κριθεί στη διάρκεια είτε για την επίτευξη του στόχου της ανόδου, είτε για την παραμονή. Ατενίζουμε με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Τα καλά αποτελέσματα μας δίνουν ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και κουράγιο να δουλέψουμε πιο σκληρά στο μέλλον», είπε ο Νίκος Κακαλέτρης μετά το τέλος του αγώνα με τον Παλληξουριακό. Ο προπονητής του Τσικλητήρα σχολιάζοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη είπε: «Πήραμε μια νίκη που τη θέλαμε πάρα πολύ. Ήταν μονόδρομος ώστε να ανέβουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Έτσι δώσαμε αξία στο διπλό με την Αχαϊκή και με τα δύο τελευταία αποτελέσματα μας δόθηκε η δυνατότητα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος κάποιων παιχνιδιών που θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει, αλλά δεν πήραμε βαθμό ή βαθμούς». Για το ματς με τον Πανηλειακό δήλωσε: «Είναι καλό που γύρισαν τα παιδιά που ήταν τραυματίες ή τιμωρημένοι. Ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανηλειακό, που είναι πολύ δυνατή ομάδα. Και εμείς όμως είμαστε καλά και θα είναι πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».

*Σήμερα στις 4.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα θυρανοίξια στο εκκλησάκι του Αγ. Ραφάηλ που υπάρχει εντός του προπονητικού κέντρου του Πανηλειακού στη Συντριάδα και ο σύλλογος καλεί όσους… πιστούς να προσέλθουν.

Όλη η επικαιρότητα