Γ Εθνική

Πανηλειακός: Νέα επένδυση με Γ. Λούσκο

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Πανηλειακός αύριο να δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Νίκη Τραγανού εκτός έδρας ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάει παράλληλα και την ενίσχυσή του.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι μετά τον Χαράλαμπο Μπάλλα πρόσθεσαν στο δυναμικό τους ένα ακόμα μεγάλο ταλέντο της Ηλείας, τον 16χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Λούσκο (φωτο), δείχνοντας ότι όχι μόνο δίνουν έμφαση στις νεαρές ηλικίες αλλά και στα παιδιά που προέρχονται από το Νομό.

Ο Λούσκος ξεκίνησε από την ακαδημία του Πανηλειακού, συνέχισε στην ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς της Αμαλιάδας, για να κάνει το ντεμπούτο του πρόπερσι σε ηλικία 14 ετών στην Α1 κατηγορία με τη φανέλα της Θύελλας, ενώ μετά μετακινήθηκε στον Αλφειό Επιταλίου, όπου έπαιξε για ένα χρόνο πέρυσι, πριν επιστρέψει το περασμένο καλοκαίρι και στη Θύελλα Πύργου.

Είναι γιος του παλιού παίκτη της ομάδας τη δεκαετία του ’90, και νυν συνεργάτη του Άγγελου Διγκόζη στον πάγκο, Κώστα Λούσκου.

Αυτή ήταν η 4η χειμερινή μεταγραφή των ερυθρόλευκων μετά τους Κυρίτση, Μακροστέργιο και Μπάλλα καθώς η υπόθεση του Νικολακόπουλου έχει κολλήσει προς το παρόν όσον αφορά την αποδέσμευσή του από τον Ατρόμητο Πειραιά και ενώ ανάμεσα στις δυο πλευρές έχει επέλθει πλήρως συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, ο Πανηλειακός ενισχυμένος με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα αλλά και πάλι χωρίς τον Καπετανάκη στην σύνθεση του θα ταξιδέψει αύριο στο Τραγανό με στόχο τη νίκη που θα σημάνει και την αντεπίθεση για να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την 2η θέση.

Όλη η επικαιρότητα