Γ Εθνική

Πανηλειακός: Νέα μεταγραφικά «χτυπήματα» – Ανακοίνωσε Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα

Ακούστε το άρθρο

Τα μεταγραφικά «χτυπήματα» του Πανηλειακού συνεχίστηκαν και χθες, με την «ερυθρόλευκη» ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση των αδελφών Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα.

Οι Δημήτρης και Παναγιώτης Τσίγκρηλας τα δύο τελευταία χρόνια αποτέλεσαν βασικά στελέχη του Ενιπέα Λαντζοΐου και μπορούν να βοηθήσουν με το ταλέντο τους τον Πανηλειακό στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μεθοδικά λοιπόν ο Πανηλειακός συμπληρώνει το ρόστερ του με παίκτες από την Ηλεία, που διαθέτουν τις αγωνιστικές δυνατότητες να προσφέρουν πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού για την απόκτηση των Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα είναι η εξής:

«O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση των αδελφών Δημήτρη και Παναγιώτη Τσίγκρηλα.

Γεννημένοι και οι δύο στον Πύργο, στις 11 Σεπτεμβρίου του 1998, ο πρώτος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ο δεύτερος ως επιθετικός.

Ξεκίνησαν από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, και συνέχισαν σε Θύελλα, Αλφειό και Χελιδόνια ενώ τα δύο τελευταία χρόνια αποτέλεσαν βασικά στελέχη του Ενιπέα Λαντζοΐου.
Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα».

Ευχαριστεί Νίκο Μπακοβασίλη

Παράλληλα ο Πανηλειακός ευχαριστεί τον Νίκο Μπακοβασίλη (Λαμπαδάριο) για την συνεισφορά του στις συγκεκριμένες μεταγραφές και δεσμεύεται ότι θα στηρίξει και θα βρίσκεται πάντα κοντά τόσο στον ίδιο όσο και στον Ενιπέα.

Πιο αναλυτικά:

«Ο Πανηλειακός ευχαριστεί τον Νίκο Μπακοβασίλη (Λαμπαδάριο) για την συνεισφορά του στις συγκεκριμένες μεταγραφές και δεσμεύεται ότι θα στηρίξει και θα βρίσκεται πάντα κοντά τόσο στον ίδιο όσο και στον Ενιπέα».

Όλη η επικαιρότητα