Γ Εθνική

Πανηλειακός: Νέο πλήγμα με Μπουρνέλη

Ακούστε το άρθρο

Δεν μπόρεσε να χαρεί όσο θα ήθελε την μεγάλη νίκη με αντίπαλο τον Παλληνιακό ο Πανηλειακός αφού αυτή  η πρωτόγνωρη φετινή κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς συνεχίστηκε και την περασμένη Κυριακή.

Νέο «θύμα» αυτή τη φορά, μετά τον Χατζηστάμου, ο Στάθης Μπουρνέλης που στο 52ό λεπτό του προχθεσινού αγώνα μετά από μια μονομαχία στο χώρο του κέντρου, τραυματίστηκε στο γόνατο και έγινε αναγκαστική αλλαγή αποχωρώντας υποβασταζόμενος από το γήπεδο.

Δυστυχώς τα νέα χθες ήταν δυσάρεστα από τη μαγνητική την οποία υποβλήθηκε ο Στάθης Μπουρνέλης. Ο αμυντικός του Πανηλειακού, έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και αποκόλληση χιαστού και συνδέσμου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι απαιτείται επέμβαση και το χειρότερο, ότι λέει «αντίο» για την εφετινή σεζόν.

Η διοίκηση του Πανηλειακού με ανακοίνωση της ευχήθηκε περαστικά στον Μπουρνέλη προσθέτοντας ότι στον επόμενο αγώνα με τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο, η ομάδα θα παίξει και για αυτόν.

Από εκεί και πέρα, και παρά την σωρεία των προβλημάτων, τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει στις τάξεις του Πανηλειακού μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες και ειδικά μετά την προχθεσινή, όπου οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν μια καθολική εμφάνιση απέναντι στον μέχρι πρότινος δεύτερο της βαθμολογίας και ελπίζουν πλέον σε καλύτερες μέρες αποδεικνύοντας πως ο στόχος της δεύτερης θέσης που έθεσε ο Άγγελος Διγκόζης όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας δεν είναι και τόσο μακρινός.

Όλη η επικαιρότητα