Αθλητισμός Γ Εθνική Ποδόσφαιρο

Πανηλειακός: Ολοκληρώνει την χρονιά σήμερα με ΠΑΟ Βάρδας

Ακούστε το άρθρο

Ο Πανηλειακός ολοκληρώνει σήμερα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τον 5ο όμιλο, υποδεχόμενος στις 4 μ.μ. τον ΠΑΟΒ.

Οι «ερυθρόλευκοι» που είναι οριστικά τρίτοι στο φετινό πρωτάθλημα, δεν έχουν κάποιο άγχος για τον σημερινό αγώνα και θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο για να ολοκληρώσουν την αγωνιστική παρουσία τους με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Πανηλειακός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο ΠΑΟΒ «καίγεται» για τη νίκη, για να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος στον σημερινό αγώνα, αφού ήδη ο τεχνικός του Γ. Κούτσης ξεκαθάρισε ότι η ιστορία και η φανέλα του Πυργιώτικου σωματείου δεν του επιτρέπει να κάνει «δώρα» όπως δεν έκανε σε κανέναν φέτος.

Στα αγωνιστικά, απών και από τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς θα είναι ο Γ. Μπουρλάκης, ενώ οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» θα είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους.

Και φυσικά περιμένουν στον σημερινό αγώνα να έχουν δίπλα τους και τους φιλάθλους της ομάδας, για να δεχθούν από αυτούς το τελευταίο για φέτος χειροκρότημα.

Όλη η επικαιρότητα