Γ Εθνική

Πανηλειακός: Ώρα για… restart

Ακούστε το άρθρο

H ώρα που οι ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού πρέπει να βγουν μπροστά και να βάλουν πλάτη καθώς άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών δεν υπάρχουν, έφτασε!

Ο Αλ. Μαντζούνης έφυγε, η ομάδα εκτός απροόπτου θα πορευτεί χωρίς νέο προπονητή στον πάγκο την Κυριακή, με τον μέχρι πρότινος βοηθό του Μεσσήνιου τεχνικού, Κώστα Λούσκο στον ρόλο του υπηρεσιακού και όλα αυτά την ώρα που ο Πανμοβριακός μετά από δυο συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα θα έρθει με φόρα στον Πύργο, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που επικρατεί στους ερυθρόλευκους και να επεκτείνει το σερί του.

Ο Πανηλειακός αυτή τη στιγμή βρίσκεται μόλις ένα πόντο πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και ήρθε η στιγμή οι παίκτες της ομάδας με την βοήθεια του κόσμου να βγάλουν την απαιτούμενη αντίδραση καθώς ενδεχόμενο νέο στραβοπάτημα μπορεί να φέρει την ομάδα κάτω από τη ζώνη, κάτι που θα είναι πολύ άσχημο για την ψυχολογία όλων στο πυργιώτικο στρατόπεδο  ενώ θα ζημιώσει αισθητά και το πρεστίζ του συλλόγου.

Η διοίκηση της ομάδας χθες, σε μια προσπάθεια αντιστροφής του κλίματος, με επίσημη ανακοίνωση  – κάλεσμα, δίνει το σύνθημα για restart, ζητώντας την βοήθεια του κόσμου αλλά και φέρνοντας τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους.

Αναλυτικά:

«Μόνη λύση η … αντίδραση!

Ο Πανηλειακός έχασε αρκετούς βαθμούς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα από δικά του λάθη και αυτό τον έχει φέρει στην μέση της βαθμολογίας.
Λάθη έχουν γίνει από όλους αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν είναι όμως η ώρα για κριτική αλλά ώρα για αντίδραση.
Αντίδραση που περιμένουν όλοι να βγάλουν οι παίχτες του Πανηλειακού που φορούν αυτή τη βαριά φανέλα.
Με νίκη την Κυριακή η ομάδα κάνει restart και συνεχίζουμε!
Την Κυριακή την νίκη την παίρνει ο κόσμος και οι παίχτες μας! Κανένας άλλος!!!
Ο Πανηλειακός μας θέλει δίπλα του περισσότερο από ποτέ και απέναντι στον Πανμοβριακό δεν θα λείπει κανείς!»

Στο μέτωπο του προπονητή τώρα,  οι ιθύνοντες της ομάδας χτενίζουν την αγορά προκειμένου αυτή τη φορά να κάνουν τη σωστή επιλογή καθώς ο τεχνικός που θα έρθει θα είναι ο τρίτος για φέτος και περιθώρια για λάθος επιλογές δεν υπάρχουν.

Όλη η επικαιρότητα