Γ Εθνική ΕΠΣ Αχαΐας

Πανηλειακός: Πάει Επιτάλιο με το… μυαλό στον Παναρκαδικό

Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση σήμερα μετά από δέκα μέρες για τον Πανηλειακό, ο οποίος στις 3.30 μ.μ. θα φιλοξενηθεί από τον Αλφειό στο Επιτάλιο, στα πλαίσια της  1ης αγωνιστικής της β’ φάσης ομίλων του Κυπέλλου Ηλείας.

Οι ερυθρόλευκοι στο σημερινό ματς αναμένεται να παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους, σε σχέση με τα παιχνίδια πρωταθλήματος που έχουν προηγηθεί, αφού ο Γ. Κούτσης θέλει να προφυλάξει κάποιους ποδοσφαιριστές ενόψει του κρίσιμου κυριακάτικου αγώνα με τον Παναρκαδικό, αλλά και να δώσει την ευκαιρία και σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα.

Το ρόστερ της ομάδας άλλωστε , όπως έχει διαμορφωθεί πλέον μετά τον τραυματισμό του Πλαστουργού και τις τελευταίες αποχωρήσεις των Στούπη και Καλλιακμάνη, δεν είναι μεγάλο και οποιαδήποτε απώλεια μπορεί να κοστίσει.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι ο Πανηλειακός υποτιμά τον θεσμό του Κυπέλλου ή τον Αλφειό ωστόσο είναι πολύ λογικό το μυαλό των περισσοτέρων να βρίσκεται στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με τον Παναρκαδικό στο οποίο η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό, προκειμένου το νικηφόρο σερί να διευρυνθεί στα τρία ματς και παράλληλα να κατακτηθεί και το πρώτο εντός έδρας τρίποντο για φέτος.

Όλη η επικαιρότητα