Γ Εθνική

Πανηλειακός: Πάει στο πρωτοδικείο το μέλλον της ομάδας

Ακούστε το άρθρο

Από σήμερα 1η Αυγούστου 2019 ο Πανηλειακός μένει ουσιαστικά ακέφαλος, αφού χθες έληξε η θητεία της διοίκησης του Ερασιτέχνη.

Και αφού δεν κατέστη δυνατό να εκλεγεί διοίκηση έως τώρα, η απερχόμενη διοίκηση του Ερασιτέχνη αναμένεται σήμερα ή αύριο να πάει τον φάκελο με όλα τα χαρτιά της ομάδας στο πρωτοδικείο Πύργου, απ’ όπου μπορεί να τον πάρει όποιος ή όποιοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την «ερυθρόλευκη» ομάδα.

Σίγουρα τα πράγματα αυτή την στιγμή είναι πολύ δύσκολα για τον Πανηλειακό, που δεν ξέρει αν θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική χρονιά και σε πια κατηγορία!

Ύστατη προσπάθεια για την σωτηρία της ομάδας 

Μπροστά σε αυτή την άσχημη κατάσταση, κάποιοι μεμονωμένοι φίλοι του Πανηλειακού κάνουν σήμερα μια τελευταία προσπάθεια “αφύπνισης”, με τη δημόσια σύγκληση συγκέντρωσης στην ΠΕΔ στον Πύργο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση :

“Σας καλούμε την Πέμπτη 1/8 στις 20.30 ώρα, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) στον Πύργο, οδός Μανωλοπούλου και Μαγνησίας γωνία (πάνω από το κατάστημα παιχνιδιών comfuzio κι από την Εφορία), στην πιο κρίσιμη συγκέντρωση των τελευταίων ετών του συλλόγου ΑΟ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ Πύργου. Με αποκλειστικό θέμα “η επόμενη μέρα της ομάδας και η παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής”. Η παρουσία σας είναι άκρως απαραίτητη και απόλυτα κρίσιμη για το μέλλον της ομάδας για να συνεχίσει να υφίσταται ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ! Άλλος χρόνος δεν υπάρχει, και ότι είναι να γίνει, πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα!”

Ήδη μοιράζονται προσκλήσεις προκειμένου να υπάρξει συμμετοχή σε αυτή την συγκέντρωση, αλλά αν θα έχει επιτυχία ή όχι θα το μάθουμε σήμερα αργά το απόγευμα.

Όλη η επικαιρότητα