Γ Εθνική

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-0: Αυτός ναι, ήταν ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ!

Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο αποφασισμένος και ψυχωμένος, χθες, Πανηλειακός νίκησε στον Πύργο τον Παλληνιακό με 2-0, άφησε πίσω του για τα καλά τη ζώνη του υποβιβασμού και βάζει πλέον πλώρη για την δεύτερη θέση.

Πειστική εμφάνιση και τεράστια νίκη από την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη που με σκόρερ τους Σταθάτο και Μπαρμπαρούση και κορυφαίους – χωρίς πάντως να υστερεί κανείς – τους Πρέντι,Νικολόπουλο, Μπουτσικάκη, Αντωνόπουλο και Κωνσταντακόπουλο δεν επέτρεψε στην ομάδα της Αν. Αττικής να κάνει ούτε μια ευκαιρία σε ολόκληρο το ματς, ρίχνοντας την έτσι από την δεύτερη θέση, στην οποία βρισκόταν μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Στα αρνητικά της αναμέτρησης, ένας ακόμα τραυματισμός, του Μπουρνέλη αυτή τη φορά που έγινε αναγκαστική αλλαγή και σήμερα θα ξέρουμε περισσότερα για το μέγεθος της ζημιάς.

Πριν τη σέντρα του χθεσινού αγώνα, η διοίκηση του Πανηλειακού τίμησε τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας και νυν αρχηγό του Παλληνιακού, Γιάννη Κολοτούρο παραδίδοντας του μια φανέλα των ερυθρόλευκων με το νούμερο 14 που φορούσε όταν αγωνιζόταν στον Πύργο.

Ο αγώνας

Με το μαχαίρι στα… δόντια μπήκε από την αρχή ο Πανηλειακός χθες στο «Χ. Βιλαέτης» και μόλις στο 2ο λεπτό, ο Σταθάτος έδωσε στον Πρέντι, αυτός βρήκε ξανά τον Σταθάτο μέσα στην περιοχή με υπέροχη μπαλιά και ο μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων πρόλαβε την έξοδο του Αθανασόπουλου γράφοντας το 1-0. Στο 18’ ο Μπαρμπαρούσης με σουτ μέσα από την περιοχή δεν ανησύχησε τον Αθανασόπουλο που μπλόκαρε εύκολα και στο 20’ ο ίδιος παίκτης μπήκε από δεξιά όμως το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε έφυγε σύριζα άουτ. Στο 45’ ο διαιτητής Καδδάς αρνήθηκε καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Σταθάτου από τον Γκαμάλ μετά από εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου, με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να κρατήσουν μακριά από το καρέ τους τον Παλληνιακό και να ψάξουν το δεύτερο γκολ στην κόντρα και αφού στο 67’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταθάτου έφυγε ψηλά, στο 78’ ήρθε το 2-0 όταν ο Νικολόπουλος από αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και την κατάλληλη στιγμή έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπαρμπαρούση ο οποίος έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καρακίτσος, Καμβύσης, Σταθάτος (84′ Πλαστουργός), Μπουρνέλης (52′ λ.τρ. Διαμαντόπουλος), Μπουτσικάκης, Αρβανίτης, Πρέντι (87′ Δ.Τσίγκρηλας), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος (90′ Βουργουντζής), Νικολόπουλος

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Κούσης, Αρκούδας, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Κούνας (77′ Κυριόπουλος), Δημογιάννης, Ζέλο (46′ Μερκούρης), Ματσαδές (57′ Τρυφιάτης), Μπίτιλης, Βλάχος (57′ Τσάκαλος)

Όλη η επικαιρότητα