Γ Εθνική

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ : Παρά τα προβλήματα, μπορεί το «τρίποντο»

Ακούστε το άρθρο

Ένα μεγάλο παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης, θα γίνει σήμερα στο στάδιο του Πύργου, με τον Πανηλειακό να υποδέχεται στις 15.00 τον Παλληνιακό, που είναι στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν φυσικά τη νίκη για να μην χάσουν και άλλο έδαφος στην βαθμολογία και φυσικά για να διατηρήσουν «ζωντανό» το όνειρο που έχουν για μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Σίγουρα το σημερινό παιχνίδι είναι δύσκολο, μιας και οι φιλοξενούμενοι είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, αλλά ο σοβαρός Πανηλειακός, μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Δυστυχώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ένα ακόμη πρόβλημα ενόψει του σημερινού αγώνα, αφού η ατυχία χτύπησε για άλλη μια φορά την πόρτα της ομάδας, καθώς στην προχθεσινή προπόνηση τραυματίστηκε ο Δημήτρης Χατζηστάμου.

Πραγματοποιήθηκε άμεσα μαγνητική και αύριο Δευτέρα θα διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του παίχτη, ο οποίος χάνει σίγουρα τα επόμενα παιχνίδια.

Ο Πανηλειακός εύχεται περαστικά στον Δημήτρη Χατζηστάμου και να ξέρει ότι όλη η ομάδα σήμερα θα παίξει για αυτόν για να πάρει την νίκη απέναντι στην ομάδα της Παλλήνης!

Τώρα όσον αφορά τον Γιάννη Καπετανάκη αναμένεται (το πιθανότερο) να είναι πάλι διαθέσιμος, μετά τη βαριά ίωση που τον ταλαιπώρησε την προηγούμενη εβδομάδα (και δεν αγωνίστηκε στην Αμαλιάδα, όπου έκανε ντεμπούτο ο Καρακίτσος). Τα αδέρφια Παν. Τσίγκρηλας (επιθετικός) και Δημ. Τσίγκρηλας (αμυντικός) που αντιμετώπιζαν μικροπροβλήματα τραυματισμών στα τέλη της εβδομάδας, ήταν μεν στον πάγκο στην Αμαλιάδα αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν, και λογικά θα είναι πιο έτοιμοι στη διάθεση του Άγγελου Διγκόζη για τον σημερινό αγώνα.

Απών από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο προερχόμενος από επέμβαση κήλης Φώτης Παναγόπουλος που δύσκολα θα προλάβει να αγωνιστεί ως τη διακοπή.

Ποιος είναι ο Παλληνιακός

Η ομάδα από την Ανατολική Αττική που αντιμετωπίζει σήμερα ο Πανηλειακός, είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κι έχει έως τώρα μια σαφώς θετική παρουσία αν και “νεοφώτιστη” (έχοντας, πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες και μόνο μία ήττα, στην πρεμιέρα με τον Ιάλυσο στη Ρόδο). Αγωνίζεται σε αυτήν κι ο Πυργιώτης κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κολοτούρος, ενώ είναι μια ομάδα που δεν διαθέτει γνωστά και σημαντικά ονόματα αλλά συμπαγές και πολύ κινητικό αγωνιστικό σύνολο.

Όλη η επικαιρότητα