Γ Εθνική

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 0-1: Άσχημη εμφάνιση, δίκαιη ήττα (PHOTOS)

Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιώντας μακράν την χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ο ασύνδετος και ακίνδυνος μεσοεπιθετικά Πανηλειακός, γνώρισε την πρώτη φετινή του ήττα από τον Παναρκαδικό, οποίος με το γκολ του Συρεγγέλα στο 59ό λεπτό πέρασε από τον Πύργο και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Σε κακή μέρα βρέθηκε η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Γ. Κούτση, ο οποίος με τη σειρά του καθυστέρησε χαρακτηριστικά να πραγματοποιήσει την πρώτη και μόνη αλλαγή του στο ματς (Χατζηστάμου αντί Σωτηρόπουλου).

Χαρακτηριστικό είναι, πως η μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο οι ερυθρόλευκοι, πραγματοποιήθηκε στο 74ό λεπτό όταν την κεφαλιά του Ντάνκουα αποσόβησε εντυπωσιακά ο Χότζιτς, γεγονός που εντείνει την ανάγκη για ενίσχυση τον Ιανουάριο τουλάχιστον στην μεσαία γραμμή και στα άκρα της επίθεσης, όπου οι επιλογές πλέον είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Ο αγώνας

Στα καθαρά αγωνιστικά και στην πρώτη επίσκεψη του Πανηλειακού στα αντίπαλα καρέ, ο Γκουτσούλιας, μετά την ατομική ενέργεια και την πάσα του Λεβέντη, σούταρε ψηλά στο 8’. Στη συνέχεια, ο Παναρκαδικός πήρε μέτρα στο γήπεδο και απείλησε στο 17’ όταν ο Καπετανάκης απομάκρυνε δύσκολα το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή του Μπούτα. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα, άγγιξαν το γκολ στο 30’, όμως το σουτ του Νάτση «έγλειψε» το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στην τελευταία καλή  φάση του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 38’, ο Μπουρλάκης σούταρε με καλές προϋποθέσεις από το ύψος της περιοχής όμως η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

Στην επανάληψη, οι Αρκάδες μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 59’ όταν μετά από υπέροχο συνδυασμό Λυμπερόπουλου και Συρεγγέλα, ο πρώτος βρήκε με τακουνάκι τον δεύτερο μέσα στην περιοχή και αυτός απέναντι από τον Καπετανάκη δε λάθεψε για το 0-1. Ο Πανηλειακός προσπάθησε να ορθοποδήσει ωστόσο στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε μέχρι τη λήξη του αγώνα, ο Χότζιτς απομάκρυνε ενστικτωδώς την καρφωτή κεφαλιά του Ντάνκουα στο 74’, έπειτα από τη σέντρα του Χατζηατάμου.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Σέου, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα, Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης, Σωτηρόπουλος (69′ Χατζηστάμου)

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Χότζιτς, Τσέκος, Μπούτας (86′ Ευαγγέλου), Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης (73′ Δ. Λυμπερόπουλος), Ν. Λυμπερόπουλος (75′ Ομπόσου), Στρέμπας, Καδάς (91′ Μπινιώρης), Συρεγγέλας

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ 5ου ΟΜΙΛΟΥ

5η αγωνιστική – Αποτελέσματα

Πανηλειακός – Παναρκαδικός 0-1
Λεωνίδιο – Αστέρας Αμαλ. 1-6
Παλληξουριακός – ΠΑΟ Βάρδας 3-2
Τσικλητήρας – Καλαμάτα 0-0
Ζάκυνθος – Αστέρας Βλαχ. 2-2
Αχαϊκή – Διαγόρας Βραχν. 2-0

Η βαθμολογία  (Σε 5 αγώνες)

Αστέρας Αμαλ. 15-3 15
———————————
Διαγόρας Βρ. 9-4 9
Καλαμάτα 3-0 9
Παναρκαδικός 7-5 9
Αστέρας Βλ. 4-2 9
Πανηλειακός 8-2 8
Αχαϊκή 5-4 7
———————————–
Παλληξουριακός 6-13 6
Ζάκυνθος 3-6 5
ΠΑΟ Βάρδας 3-6 4
Τσικλητήρας 2-6 2
Λεωνίδιο 1-15 0

Επόμενη αγωνιστική (6η)

Αστέρας Αμαλ. – Αχαϊκή
Διαγόρας Βραχν. – Πανηλειακός
ΠΑΟ Βάρδας – Παναρκαδικός
Λεωνίδιο – Τσικλητήρας
Καλαμάτα – Ζάκυνθος
Αστέρας Βλαχ. – Παλληξουριακός

Όλη η επικαιρότητα