Γ Εθνική

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ 1-1 : Όλα στραβά και ανάποδα…

Ακούστε το άρθρο

Ένα διαιτητικό λάθος και ένα αυτογκόλ στις καθυστερήσεις στέρησαν δυο βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους»  –  Πολύ καλοί στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι, έδωσαν … δικαιώματα στην επανάληψη…

Ένα ολέθριο λάθος του διαιτητή Κουτσαναστάση στις καθυστερήσεις του αγώνα (έδωσε ένα φάουλ που ποτέ δεν έγινε) και το αυτογκόλ του Μπουτσικάκη στην εξέλιξη της φάσης, αφού στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την βρήκε άσχημα με το κεφάλι και την έστειλε στα δίχτυα του Καπετανάκη, στέρησαν από τον Πανηλειακό δυο πολύτιμους βαθμούς χθες, αφού ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Πανμοβριακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους τους στο α’ μέρος, όπου και σκόραραν στο 18’ με τον Μπαρμπαρούση, με ωραία κεφαλιά, μετά από σέντρα του Αντωνόπουλου και αφού η μπάλα βρήκε το δοκάρι και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά στο δεύτερο μέρος έδωσαν μέτρα στους φιλοξενούμενους και απειλήθηκαν 2-3 φορές, με την ισοφάριση να έρχεται στις καθυστερήσεις με αυτόν τον … άδικο τρόπο.

Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα είναι άδικο για τον Πανηλειακό (και συνάμα άσχημο), που όμως στο β’ μέρος έπαιξε με την … φωτιά και τελικά κάηκε.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν είχαν κρατήσει περισσότερο την μπάλα, είναι σίγουρο ότι δεν θα έδιναν την δυνατότητα στους παίκτες του Ριόλου να γίνουν επικίνδυνοι και τελικά να φτάσουν σε μια σπουδαία ισοπαλία γι’ αυτούς.

Ο Άγγελος Διγκόζης έχει πολλά να διορθώσει στο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και κυρίως να φέρει διάρκεια στο καλό παιχνίδι τους.

Γιατί αυτά τα … σκαμπανεβάσματα ο Πανηλειακός τα έχει πληρώσει με πολύτιμους βαθμούς έως τώρα.

Η εικόνα του αγώνα

 18′ : Ο Πανηλειακός ανοίγει το σκορ με τον Μπαρμπαρούση με ωραία κεφαλιά, αφού προηγήθηκε σέντρα του Αντωνόπουλου, παρεμβολή του Σωτηρόπουλου, με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στο σώμα του γκολκήπερ Ζήγκου και να καταλήγεις στα δίχτυα (1-0).

40′ : Μετά από γύρισμα του Καμβύση ο Μπαρμπαρούσης πιάνει το σουτ, αλλά ο Ζήγκος έπεσε και απέκρουσε

45′ : Ωραία σέντρα του Σωτηρόπουλου, ο Αντωνόπουλος πιάνει το μονοκόμματο σουτ, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας του Ριόλο αντέδρασε σωστά.

55′ : Σουτ του Γρ. Νιφορόπουλου έδιωξε δύσκολα ο Καπετανάκης.

58′ : Παλι ο Γρ. Νιφορόπουλος μπήκε επικίνδυνα από τα πλάγια, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ.

63′ : Σουτ του Αποστολόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά ο Καπετανάκης σε κόρνερ.

87′ : Μετά από την σέντρα του Χατζηστάμου ο Π. Τσίγκρηλας δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα και να γίνει επικίνδυνος για την εστία των φιλοξενούμενων.

90+1′ : Ψυχρολουσία για τον Πανηλειακό αφού μετά από ένα ανύπαρκτο φάουλ, ο Αποστολόπουλος πήρε αρχικά την κεφαλιά, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα μετά από παρέμβαση του Μπουτσικάκη. Το γκολ μέτρησε ως αυτογκόλ (1-1).

Οι συνθέσεις

 Πανηλειακός (Κων. Λούσκος): Καπετανάκης, Καμβύσης, Νικολόπουλος, Μπουρνέλης, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Σταθάτος (90′ Βουργουντζής), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης (87′ Π. Τσίγκρηλας), Αντωνόπουλος (61′ Χατζηστάμου), Σωτηρόπουλος (75′ Μπάρκας)

 Πανμοβριακός (Ντ. Σπυρόπουλος): Ζήγκος, Κάτσενος (80′ Ν. Γραμματικόπουλος), Λιάκος, Διακάτος (9′ λ.τρ. Σπανός), Νιφορόπουλος Π., Κοκκίνης, Νιφορόπουλος Γρ., Παναγάκης, Κουλούρης (46′ Σουρανής), Αποστολόπουλος, Χριστόπουλος (65′ Καλογερόπουλος)

Κακός ο διαιτητής

 Ο Κουτσαναστάσης του συνδέσμου Μεσσηνίας δεν ήταν κακός έως το 80’ περίπου. Μπορεί να άφηνε τα δυναμικά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων, αλλά το μεγάλο λάθος δεν το είχε κάνει. Μετά το 80’ όμως άρχισε να δίνει ανάποδα σφυρίγματα, με κορυφαίο λάθος το φάουλ που είδε μόνο αυτός στις καθυστερήσεις. Ένα λάθος που στέρησε σε μεγάλο βαθμό από τον Πανηλειακό δυο πολύτιμους βαθμούς.

Νέος τεχνικός
ο Άγγελος Διγκόζης

Ο Άγγελος Διγκόζης είναι ο νέος τεχνικός του Πανηλειακού όπως ανακοίνωσε χθες η ερυθρόλευκη διοίκηση λίγο πριν την σέντρα του αγώνα με το Ριόλο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς υπήρξε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική με 8 διαφορετικές ομάδες (Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ, Αρης, Ιωνικός, Λάρισα, Ξάνθη και Πανσερραϊκός έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα την περίοδο 2011-2012 στον Πανθρακικό. Στη συνέχεια εργάστηκε στον Τυληκράτη Λευκάδας ,την Παναχαϊκή, τη Κέρκυρα, τη Καβάλα και τη Δόξα Δράμας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Άγγελος Διγκόζης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Πανηλειακού για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας σε αυτή την δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος.
Ο παλαίμαχος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν τόσο στην αμυντική όσο και στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκε σε 435 επίσημους αγώνες όλων των κατηγοριών σημειώνοντας 42 γκολ.
Κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς υπήρξε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική με 8 διαφορετικές ομάδες (Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ, Αρης, Ιωνικός, Λάρισα, Ξάνθη και Πανσερραϊκός).
Από την περίοδο 2011-12 εργάζεται ως προπονητής και είναι ένας από τους πιο ανερχόμενους Έλληνες τεχνικούς κάτοχος του UEFA A ενώ έχει προπονήσει τον Τηλυκράτη,την Παναχαική,τον Τύρναβο,τα Τρίκαλα,τον Αιγινιακό,την Κέρκυρα,την Καβάλα και την Δόξα Δράμας.
Τον τελευταίο καιρό δεχόταν προτάσεις από διάφορες ομάδες ακόμα και από το εξωτερικό αλλά η προσέγγιση και το πλάνο που του παρουσίασε η διοίκηση την ομάδας μας τον κέρδισε.
Ο νέος μας προπονητής θα βρίσκεται αύριο στον Πύργο για να γνωρίσει τους συνεργάτες του και τους παίχτες της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα!»

Όλη η επικαιρότητα