Πανηλειακός: «Πάνοπλος» για μια μεγάλη νίκη με Αχαϊκή 

Ο Πανηλειακός θα έχει δύσκολο έργο σήμερα (3μ.μ.) κόντρα στην Αχαϊκή για την 9η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ψυχολογία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων είναι σε πολύ καλά επίπεδα και άπαντες στις τάξεις του συλλόγου στοχεύουν στη νίκη τόσο σήμερα όσο και στον επόμενο αγώνα με τον Τσικλητήρα για να κάνουν… καλές γιορτές.

Για να πάρουμε τους αγώνες όμως έναν – έναν, ο σημερινός, χρήζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς το συγκρότημα του Αλέξη Γαβριλόπουλου είναι ένα αρκετά καλοδουλεμένο σύνολο που όπως έδειξε τόσο στο καλοκαιρινό φιλικό των δυο ομάδων, όσο κυρίως στο πρόσφατο 2-2 στην Αμαλιάδα χάνει δύσκολα και διαθέτει καλή αμυντική γραμμή ενώ σίγουρα δε παρατά κανένα παιχνίδι.

Το γεγονός παράλληλα, ότι τα «καναρίνια» προέρχονται από την εκτός προγράμματος ήττα από την Πύλο, τα καθιστά πιο επικίνδυνα  ενώ και ο ίδιος ο Γαστουναίος τεχνικός του συλλόγου παραδέχτηκε ότι μετά το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής, η Αχαϊκή στον Πύργο πρέπει να κοιτάξει τουλάχιστον να μην χάσει.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο Γ. Κούτσης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γκριτζέπης από την Αρκαδία, με βοηθούς τους Κύριο και Χαραλαμπόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο.