Πανηλειακός: «Παρών» στη Λευκή Νύχτα!

Με δύο περίπτερα έδωσε το «παρών» στην 4η Λευκή Νύχτα του Πύργου ο Πανηλειακός.

Στα εν λόγω σημεία, δεν ήταν λίγοι δεν φίλοι της ομάδας καθώς και ο κόσμος της πόλης που έσπευσε να προμηθευτεί εισιτήρια διαρκείας για να κλείσει … θέση στο «Μαρακανά» αλλά και να ρωτήσει για την προσπάθεια που γίνεται στους ερυθρόλευκους ενόψει της νέας σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Τα δύο περίπτερα του Πανηλειακού όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες τοποθετήθηκαν στην Κεντρική πλατεία Πύργου αλλά και στην πλατεία Δικαστηρίων.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Κώστα Λούσκου, ενώ στον Πανηλειακό στοχεύουν και σε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ.

Στα υπόψιν μάλιστα, βρίσκεται και ένας αμυντικός με καταγωγή από την Ισπανία, η περίπτωση του οποίου εξετάζεται μαζί με τις υόλοιπες.

Ευχαριστήριο στον Β. Μαργαρίτη

Ο Πανηλειακός εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για τον Βασίλη Μαργαρίτη, ο οποίος αν και μόνιμος κάτοικος Δανίας, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και με μόνη σχέση με την ομάδα φίλους και γνωστούς από τον Πύργο, προέβη στην αγορά μίας κάρτας διαρκείας GOLD επιθυμώντας, όπως τόνισε ο ίδιος, να ενισχύσει μία ιστορική ομάδα όπως ο Πανηλειακός στο δύσκολο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί το φετινό καλοκαίρι.

«Πρόκειται για μία συγκινητική κίνηση, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους απανταχού Ηλείους φίλους της ομάδας μας. Βασίλη, σε ευχαριστούμε! Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!», καταλήγει η ανακοίνωση.