Γ Εθνική

Πανηλειακός: Πρόσθεσε ταλέντο με την απόκτηση του Juljan Shehu

Ακούστε το άρθρο

Μια ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Πανηλειακός, και συγκεκριμένα αυτή του Juljan Shehu, που είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης.

Ο Juljan Shehu έκανε προπονήσεις με τον Πανηλειακό τις τελευταίες μέρες και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, με αποτέλεσμα ο Νίκος Κουρμπανάς να δώσει το «ok» για την απόκτηση του.

Η ανακοίνωση του A.O Πανηλειακός για την απόκτηση του παίκτη είναι η εξής:

«O A.O Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Juljan Shehu.

Ο ταλαντούχος (γεννημένος στις 6 Σεπτεμβρίου 1998) διεθνής – με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Αλβανίας – κεντρικός μέσος που πλέον αποτελεί βασικό στέλεχος της U21 της χώρας του εντυπωσίασε στις προπονήσεις που συμμετείχε με την ομάδα μας και κέρδισε με το «σπαθί» του μια θέση στο φετινό ρόστερ.

Νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι, ο Shehu συμμετείχε στις προπονήσεις και του ΠΑΣ Γιάννενα, ωστόσο η μη ύπαρξη κενής θέσης ξένου στην ομάδα της Ηπείρου στάθηκε απαγορευτική για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο Juljan Shehu αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και για την ομάδα μας αποτελεί μεταγραφή με παρόν και μέλλον.

Ο Πανηλειακός καλωσορίζει τον Juljan και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα».

Ο Πέτρος Λεβέντης

Παίκτης του Πανηλειακού θα πρέπει να θεωρείται και ο Πέτρος Λεβέντης που επίσης προπονείται με την ομάδα του Πύργου εδώ και κάποιες ημέρες. Ο Πέτρος Λεβέντης, 24χρονος δεξιός ακραίος αμυντικός (αν χρειαστεί παίζει κι αριστερά), αγωνίστηκε στην Καλλιθέα τα τελευταία 3,5 χρόνια, καταγράφοντας με την αθηναϊκή ομάδα 97 επίσημες συμμετοχές σε πρωτάθλημα Football League και κύπελλο Ελλάδας. Λογικά μέσα στις επομενες ημερες θα ανακοινωθει και αυτος …

Ο Επιθετικός

Για την τελευταία μεταγραφή του Πανηλειακού, αυτή ενός ακόμη επιθετικού, προτάθηκε τις τελευταίες μέρες παίκτης με καταγωγή από την Αφρική, που πέρυσι αγωνίστηκε ως βασικός σε ομάδα της Football League. Είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση που εξετάζεται πολύ σοβαρά από την «ερυθρόλευκη» ομάδα.

Όλη η επικαιρότητα