Γ Εθνική

Πανηλειακός: Πρώτο στην ατζέντα το θέμα του προπονητή

Ακούστε το άρθρο

Σε φάση διακοπών βρίσκονται άπαντες στον Πανηλειακό αφού όπως έχουμε ξαναπεί η σεζόν φέτος ολοκληρώθηκε πολύ νωρίς με αποτέλεσμα το χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη της επόμενης να είναι πολύ μεγάλο.

Οι ντόπιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας ακολουθούν ένα ενδεικτικό πρόγραμμα εκγύμνασης προκειμένου να μη μείνουν πολύ πίσω ωστόσο αυτό όπως και να το κάνουμε δεν έχει καμιά σχέση με τον καθημερινό ρυθμό προπονήσεων.

Πάντως, όσο περνά ο καιρός, τουλάχιστον η διοίκηση θα έχει δουλειά να κάνει, καθώς πρώτο θέμα στην ατζέντα του αγωνιστικού δεν είναι άλλο από αυτό του προπονητή και το αν ο Γ. Κούτσης θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας ή θα πρέπει να αναζητηθεί ο διάδοχος του.

Εντός του «Πυρσού» ο Αθηναίος τεχνικός έχει αρκετές συμπάθειες ωστόσο η παραμονή του δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα τόσο για λόγους επαγγελματικούς όσο και οικογενειακούς. Δεδομένα, θα γίνει συζήτηση πρώτα μαζί του και από εκεί και πέρα οι ιθύνοντες της ομάδας θα πράξουν αναλόγως.

Αν οι δρόμοι Κούτσοι – Πανηλειακού χωρίσουν πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως η διοίκηση θα παραμείνει πιστή σε αυτό το μοντέλο, αναζητώντας ένα τεχνικό νεαρής σχετικά ηλικίας με όρεξη και φιλοδοξίες.

Όλη η επικαιρότητα