Γ Εθνική

Πανηλειακός: «Πρώτο του 2019 στο σπίτι μας»

Ακούστε το άρθρο

Για το πρώτο παιχνίδι του β΄ γύρου και πρώτο στην έδρα του μέσα στο 2019 προετοιμάζεται ο Πανηλειακός που την ερχόμενη Κυριακή στις 3 μ.μ. θα υποδεχθεί στον Πύργο την Θύελλα Ραφήνας.

Στις τάξεις των ερυθρόλευκων επικρατεί αισιοδοξία ενώ και η ψυχολογία βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, γεγονός που πηγάζει και από τα θετικά αποτελέσματα αλλά και από την υγεία που αποπνέει η ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Για τον επερχόμενο αγώνα, τα χέρια του τεχνικού της ομάδας Άγγελου Διγκόζη είναι σαφώς πιο λυμένα αφού μετά από πολύ καιρό έχει πληθώρα επιλογών, μιας και θα έχει στην διάθεσή του όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αφού εκτός από τους νεαρούς Μπάλλα και Λούσκο και φυσικά τον Κυρίτση που έκανε στο Τραγανό, υπολογίζονται κανονικά πλέον και οι Μακροστέργιος  -Νικολακόπουλος με τις μοναδικές απουσίες πλέον να αφορούν τους γνωστούς Καπετανάκη και Μπουρνέλη, αφού ούτε τιμωρίες υπάρχουν πλέον.

Η προετοιμασία των ερυθρόλευκων θα ολοκληρωθεί ως είθισται  με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου και η διοίκηση της ομάδας χθες απεύθυνε κάλεσμα στο κόσμο ώστε να δώσει βροντερό παρών στον αγώνα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα:

«Πρώτο του 2019 στο σπίτι μας

Ο Πανηλειακός μας, μετά τη σπουδαία νίκη στο Τραγανό, την ερχόμενη Κυριακή στις 3 μ.μ. δίνει το πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι μέσα στο 2019 στην έδρα του.

Ο αγώνας με τη Θύελλα Ραφήνας θα είναι και ο εναρκτήριος του β’ γύρου και μοναδικός στόχος είναι η νίκη για να μπει η ομάδα με το δεξί και να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ζητάμε για μια ακόμα φορά από τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και της ομάδας μας, την στήριξη του και σε αυτό το ματς προκειμένου να συμπαρασταθούν σε προπονητή και παίκτες που φέτος κόντρα σε όλους και σε όλα παλεύουν με αξιοπρέπεια και τα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα στο γήπεδο.

Την ερχόμενη Κυριακή στις 3 μ.μ. δίνουμε το πρώτο μας ραντεβού για το νέο έτος και σπρώχνουμε τον Πανηλειακό μας σε μια ακόμα νίκη!»

Όλη η επικαιρότητα