Γ Εθνική

Πανηλειακός: Πρώτος στόχος δεξί μπακ, ακολουθεί επιθετικός!

Ακούστε το άρθρο

Παρότι ο Πανηλειακός είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος από το μεταγραφικό παζάρι του Καλοκαιριού (ήδη προετοιμάζεται εντατικά για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής), δεν έχει σταματήσει να ψάχνει στην αγορά και αυτή την περίοδο είναι στην αναζήτηση 1-2 ακόμη καλών παικτών, που μπορούν να του δώσουν το κάτι …παραπάνω μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πανηλειακός κυρίως αναζητά ένα παίκτη που θα αγωνίζεται στα άκρα (δεξιά), ενώ δεν θα πει όχι και σε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή για την επίθεση. Ανακοινώσεις ίσως να έχουμε και μέσα στις επόμενες μέρες (ίσως και ώρες), με την διοίκηση της ομάδας και τον κ. Κουρμπανά να μην βιάζονται, αφού έχουν χρόνο μπροστά τους για να κλείσει το ρόστερ.

Η λαχειοφόρος που χαρίζει ένα Nissan Micra!

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες, πως βγήκαν σε κυκλοφορία οι λαχνοί της μεγάλης λαχειοφόρου που διοργανώνει για τους φίλους του στην χαμηλή τιμή του ενός ευρώ μόνο, ο κάθε λαχνός, με έπαθλο ένα ολοκαίνουργιο αμάξι Nissan Micra 1000cc σε συνεργασία με την Nissan Τσιώρης.

“Αναζητήστε τους τυχερούς λαχνούς σε διάφορα σημεία του Νομού τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς, αλλά και από τα γραφεία της ομάδας!

Πάρε και εσυ μέρος στην κλήρωση της χρονιάς και ένα Nissan Micra σε περιμένει!” είναι η ανακοίνωση της ομάδας.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για τις 26 Σεπτεμβρίου, με τον πρώτο αριθμό του Λαϊκού λαχείου.

Εντάχθηκε στην ομάδα ο φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Νικολακόπουλος

Στην οικογένεια του Πανηλειακού εντάχθηκε ο φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Νικολακόπουλος με την ομάδα των «ερυθρόλευκων» να τον καλωσορίζει. Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ομάδας :

«Καλωσορίζουμε τον φυσιοθεραπευτή Δημήτρη Νικολακόπουλο στην οικογένεια του Πανηλειακού!».

Όλη η επικαιρότητα