Αθλητισμός Ηλεία

Πανηλειακός: Οι Red Boys… επέστρεψαν!

Ακούστε το άρθρο

O Πανηλειακός αποκτά έναν ακόμα πανίσχυρο σύμμαχο καθώς… αποχή τέλος για τους Red Boys, οι οποίοι με χθεσινή ανακοίνωση τους, αποφάσισαν την επιστροφή τους στο γήπεδο και τους αγώνες της ομάδας, έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν στη συνάντηση που είχαν με τη διοίκηση του συλλόγου.

Η ανακοίνωση των οργανωμένων φιλάθλων των ερυθρόλευκων αναφέρει τα εξής:

«Με μοναδικό γνώμονα το καλό της αγαπημένης μας ομάδας και έπειτα από αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με μέλη του Πυρσού και της διοίκησης, αποφασίζουμε το τέλος της αποχής και την επιστροφή των οργανωμένων οπαδών του Πανηλειακού στη φυσική τους θέση, στο πέταλο της Θύρας 1 δίπλα στην αρρώστια τους, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Παναρκαδικό.

Τα εισιτήρια για την Θύρα 1 θα είναι στην τιμή των 5€. Η τιμή αυτή ισχύει ΜΟΝΟ για τον αγώνα της Κυριακής. Στους υπόλοιπους εντός έδρας αγώνες θα υπάρχουν συνδεσμιακά εισιτήρια σε ειδική τιμή αποκλειστικά για τα μέλη του Συλλόγου, για τα οποία θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Εισιτήρια για την Θύρα 1 θα διατίθενται αύριο το απόγευμα (7-9.30) στα γραφεία του Σ.Φ. Πανηλειακού-Red Boys, καθώς και την Κυριακή έξω από την Θύρα».

Όλη η επικαιρότητα