Γ Εθνική

Πανηλειακός – Σ.Φ. Red Boys: «Μη φτάσουμε πάλι Αύγουστο…»

Ακούστε το άρθρο

Προβληματισμός και αγωνία επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του Πανηλειακού οι οποίοι βλέπουν μέλη της διοίκησης που τράβηξαν έως τώρα το κουπί να αποχωρούν από το τιμόνι της ομάδας χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει ενδιαφέρον από κάποια άλλη πλευρά να αναλάβει τις τύχες των ερυθρόλευκων.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης μάλιστα, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Πανηλειακού – Red Boys με μια λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση απεύθυνε ερώτημα προς τους ιθύνοντες του συλλόγου για το πότε σκοπεύουν να συγκαλέσουν Γενική Συνέλευση προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το μέλλον της ομάδας καλώντας του ταυτόχρονα οι όποιες διεργασίες είναι, να γίνουν σύντομα, προκειμένου να μην χαθεί πάλι πολύτιμος χρόνος όπως πέρυσι.

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Διαβάζοντας το τελευταίο διάστημα τις εξελίξεις στην πλειοψηφία των συλλόγων της Γ’ Εθνικής και παρατηρώντας την στασιμότητα στο στρατόπεδο της ομάδας μας, ως Σ.Φ. Πανηλειακού – Red Boys θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους διοικούντες της ομάδας, πότε σχεδιάζουν να συγκαλέσουν γενική συνέλευση του σωματείου, ώστε να τεθούν επί τάπητος τα σχέδια για τη νέα αγωνιστική περίοδο, και γενικότερα πότε σκοπεύουν να ενημερώσουν τον κόσμο της ομάδας για τις προθέσεις τους?

ΥΓ: Μη φτάσουμε πάλι Αύγουστο και τρέχουμε να βρούμε παίχτες και προπονητή.

Πανηλειακάρα παντού και πάντα»

Το μόνο βέβαιο πλέον και ειδικά και μετά από αυτή την εξέλιξη είναι ότι τις ερχόμενες μέρες επίκειται Γενική Συνέλευση γύρω στα τέλη Ιουνίου και συγκεκριμένα στο τελευταίο δεκαήμερα αυτού, η οποία θα προκηρυχθεί από το πενταμελές Δ.Σ., του οποίου η θητεία λήγει με σκοπό να κινηθούν οι διαδικασίες για το μέλλον της ομάδας.

Όλη η επικαιρότητα