Γ Εθνική

Πανηλειακός: Σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα

Ακούστε το άρθρο

Η πικρία για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο έχει αρχίσει να καταλαγιάζει στο στρατόπεδο του Πανηλειακού καθώς άπαντες γνωρίζουν πως αυτός ήρθε στις λεπτομέρειες και σε ένα σημείο του αγώνα που οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, έχοντας μάλιστα αυτοί νωρίτερα τις ευκαιρίες να σκοράρουν και να πάρουν εκτός απροόπτου το εισιτήριο.

Με δεδομένη μάλιστα και την απουσία στόχων στο πρωτάθλημα καθώς η ομάδα έχει καπαρώσει μια θέση στη μέση της βαθμολογίας και ούτε προς το πάνω αλλά ούτε προς τα κάτω γίνεται να πάει, από εδώ και πέρα μαζί με το όσο το δυνατόν καλύτερο φινάλε στη σεζόν, στόχος πλέον είναι να μπουν και οι βάσεις για την επόμενη.

Δεν είναι μάλιστα και πολύ μακρινές οι μνήμες του περσινού καλοκαιριού, όταν η ομάδα κατέβηκε στο παρά πέντε έπειτα από προσωπικές ενέργειες λίγων που βγήκαν μπροστά και στον Πανηλειακό δεν θέλουν και φέτος να γίνουν στο ίδιο έργο θεατές.

Ήδη έχουν ξεκινήσει κάποιες επαφές μεταξύ των παραγόντων που τρέχουν την ομάδα για το τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα αφού σκοπός είναι τόσο αυτοί να ξαλαφρώσουν από το δυβάσταχτο οικονομικό βάρος που επωμίστηκαν φέτος, χωρίς ωστόσο ο σύλλογος να χάσει την δυναμική του και τη νέα χρονιά να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός και με πρωταγωνιστικές – γιατί όχι – βλέψεις.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Πανηλειακός έχει μπει ήδη σε ρυθμούς… Αστέρα αφού την Κυριακή θα υποδεχθεί την ομάδα της Αμαλιάδας για την 22η αγωνιστική του 6ου ομίλου με τον Ηλία Κυρίτση να είναι και πάλι διαθέσιμος αφού εξέτισε τις δυο αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Όλη η επικαιρότητα