Πανηλειακός: Σοβαρός μέχρι το τέλος

Ο Πανηλειακός την περασμένη Κυριακή έκανε το καθήκον του στην Κ. Αχαΐα, όπου και επικράτησε με 1-0 επί της Αχαϊκής, εξανεμίζοντας ουσιαστικά τις ελπίδες της ομάδας του Αλ. Γαβριλόπουλου για παραμονή στην κατηγορία. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι ερυθρόλευκοι διαφύλαξαν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και έβαλαν τέλος στους ψιθύρους που υποστήριζαν πως η ομάδα θα παρουσιαστεί χαλαρή και αδιάφορη.

Με δυο παιχνίδια να μένουν πλέον πριν την καρό σημαία, στόχος του συγκροτήματος του Γ. Κούτση είναι η διατήρηση της καλής εικόνας και η κατάληψη της 3ης θέσης την οποία ουσιαστικά αγκάλιασε μετά και τα αποτελέσματα  της 20ης αγωνιστικής.

Το ερχόμενο Σάββατο, για την προτελευταία στροφή του 5ου ομίλου, ο Πανηλειακός θα ταξιδέψει στην Πύλο για να αντιμετωπίσει τον Τσικλητήρα που μετά την ήττα από το Ληξούρι βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει για την σωτηρία.

Στα αγωνιστικά, επιστρέφει ο Δαβουρλής ο οποίος εξέτισε την τιμωρία των δυο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί από το παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας ενώ γνωστές πλέον είναι οι απουσίες του τραυματία Μπουρλάκη και των στρατευμένων Θανάση και Κώστα Ασημακόπουλου.

Από εκεί και πέρα, και όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε, η διοίκηση της ομάδας αρχίζει ήδη να κάνει τις πρώτες σκέψεις για τη νέα χρονιά και όσο και αν είναι πολύ πρώιμη μια τέτοια κουβέντα, διαφαίνεται ήδη η επιθυμία ανανέωσης της συνεργασίας με τον Γ. Κούτση ενώ και ο Αθηναίος τεχνικός βλέπει με καλό μάτι την συγκεκριμένη προοπτική. Πάντως είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για οριστικές αποφάσεις καθώς η σεζόν φέτος τελειώνει πολύ νωρίς και μέχρι την έναρξη της νέας περιόδου μεσολαβεί αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα και τα σπουδαία αναμένεται να τεθούν επί τάπητος μετά τη λήξη του πρωταθλήματος.