Αθλητισμός

Πανηλειακός: «Σπριντάρει» για να κλείσει ροστερ και εκκρεμότητες …

Ακούστε το άρθρο

Πρόεδρος και πάλι ο Χρήστος Χίτος..

Αγώνα δρόμου κάνει ο Πανηλειακός για να μπορέσει να στελεχώσει το ροστερ του, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής!

Όπου θα συμμετάσχει κανονικά η «ερυθρόλευκη» ομάδα, εκτός απρόοπτου.

Μετά τις ανακοινώσεις της Παρασκευής, αλλά και την αποστολή του φακέλου στην ΕΠΟ για την συμμετοχή της ομάδας στην Γ’ Εθνική, αργά το βράδυ του Σαββάτου είχαμε την συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ., όπου στην θέση του Προέδρου συνεχίζει ο κος Χρήστος Χίτος, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση να παραμείνει επικεφαλής.

Αναλυτικά η σύνθεση του Δ.Σ.

Πρόεδρος: Χρήστος Χίτος

Γραμματέας: Δημήτρης Τσαντίλης

Ταμίας: Μιχάλης Νικολούλιας

Μέλη: Θεοφάνης Κρικρής, Βασίλης Χριστακόπουλος

Αν. μέλη: Δ. Μώρος, Ν. Λούβαρης

Πλέον από σήμερα η ομάδα καλείται να τρέξει πιο γρήγορα σε όλους τους τομείς, αφού έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, ενώ έμψυχο υλικό δεν υπάρχει και πρέπει το ροστερ να «γεμίσει» μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα.

Κάτι που δεν είναι και το πλέον εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Αυτό που έχει όμως σημασία, είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι που ανέλαβαν να σώσουν την ομάδα από το να πέσει στον …. γκρεμό, κάνουν ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να φτιάξουν μια ομάδα που θα παλέψει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και θα είναι σκληρό καρύδι για όλους.

Οι φίλαθλοι και φυσικά οι επιχειρηματίες της περιοχής θα πρέπει να σταθούν δίπλα στη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει, για να πετύχει αυτή και να μην αποβεί άκαρπη.

Και φυσικά κανείς να μην περιμένει με τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν, ιδίως λόγω του χρόνου που χάθηκε, αλλά και την έλλειψη μεγάλου μπατζετ, να δει τον Πανηλειακό να διεκδικεί την άνοδο!

Πρώτο μέλημα είναι η παραμονή της ομάδας και ακολούθως ότι καλύτερο προκύψει!

Όλη η επικαιρότητα