Γ Εθνική

Πανηλειακός: Στενεύουν τα περιθώρια

Ακούστε το άρθρο

Ουδέν νεώτερον υπάρχει στο μέτωπο της αβεβαιότητας όπως αυτή προέκυψε στον Πανηλειακό μετά την Γενική Συνέλευση της προπερασμένης Δευτέρας, όταν ο «Πυρσός» ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα διοικητικά της ομάδας.

Χαρακτηριστικό είναι πως από εκείνη την στιγμή και έπειτα έχουν παρέλθει δέκα ολόκληρες ημέρες, κατά την διάρκεια των οποίων όχι μόνο δεν προέκυψε κάποια διάδοχη κατάσταση ή ενδιαφέρον από κάποιους καινούριους ανθρώπους να βοηθήσουν αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται να μην υπάρχει ούτε κοινό πεδίο πλεύσης ανάμεσα στα ίδια μέλη του πάλαι ποτέ «Πυρσού» που επιθυμούν με κάποιο τρόπο να συνεχίσουν να ενισχύουν τον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, στα γραφεία των ερυθρόλευκων πραγματοποιήθηκε συνάντηση της απερχόμενης πλέον διοίκησης με στόχο να βρεθεί μια φόρμουλα για να συνεχίσει να υπάρχει ο Πανηλειακός.

Κατά την διάρκεια της, από ορισμένα μέλη, παρουσιάστηκε ένα πλάνο βιωσιμότητας του συλλόγου, με σαφώς μειωμένο μπάτζετ σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά που τουλάχιστον όμως θα εξασφάλιζε την εύρυθμη λειτουργία του.

Ακόμα και αυτή η προσπάθεια πάντως όπως φαίνεται έπεσε στο κενό, αφού δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων με αποτέλεσμα, όχι μόνο να μην υπάρξει βήμα προς τα εμπρός αλλά με δεδομένο το χρόνο που κυλάει, τα περιθώρια να στενεύουν απειλητικά.

Το προσεχές διάστημα πάντως αναμένεται να οριστεί και νέα Γενική Συνέλευση, η οποία θα είναι η τακτική (αφού η προαναφερόμενη ήταν έκτακτη), ώστε να συζητηθεί πιο συγκεκριμένα, αν έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο διάστημα αναφορικά με τα διοικητικά του συλλόγου. Μέχρι τότε οι ημέρες που θα μεσολαβήσουν θα είναι ίσως οι πιο κρίσιμες στην ιστορία του Πανηλειακού και άπαντες εύχονται να πρυτανεύσει η λογική  προκειμένου να μην βιώσουμε ξανά μέρες 2015 όταν το ιστορικό σωματείο δεν κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή σε καμία κατηγορία.

Όλη η επικαιρότητα