Πανηλειακός: Στο ίδιο έργο θεατές

Χρήστος Χίτος και Χρήστος Γιαννακόπουλος πήραν το λόγο στη χθεσινή ΓΣ

 

Αποχωρεί οριστικά ο «Πυρσός», μόνο φιλολογικό
προς το παρόν το ενδιαφέρον για την διάδοχη κατάσταση

 

SOS εκπέμπει για ένα ακόμα καλοκαίρι ο Πανηλειακός όπως αποδείχτηκε και κατά την διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Π.Ε.Δ. καθώς δια στόματος του πρώην πλέον Γενικού Αρχηγού των ερυθρόλευκων Χρήστου Γιαννακόπουλου και του Προέδρου Χρήστου Χίτου, ο «Πυρσός» ή όσοι είχαν απομείνει από αυτούς αποχωρούν οριστικά και αμετάκλητα από το τιμόνι της ομάδας.

Πλέον, αναζητείται η διάδοχη κατάσταση που θα κληθεί να κατεβάσει τους ερυθρόλευκους στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με την καταληκτική ημερομηνία των δηλώσεων να ορίζεται εκτός απροόπτου στις 12 Ιουλίου αφού σύμφωνα με πληροφορίες επίκειται να δοθεί παράταση περίπου μίας εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν, ενδιαφέρον να αναλάβουν τις τύχες του Πανηλειακού έχουν εκφράσει μεμονωμένα ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας και ένας Ηλείος επιχειρηματίας χωρίς πάντως κάποιος από αυτούς ή εκπρόσωπος τους να δώσει το «παρών» στη χθεσινή ΓΣ.

Ο Χρήστος Γιαννακόπουλος έκανε και έναν μίνι απολογισμό – κυρίως αγωνιστικό αλλά και με κάποια οικονομικά στοιχεία – από την μέρα που επαναδραστηριοποιήθηκε ο σύλλογος μέχρι σήμερα προσθέτοντας παράλληλα πως «σκοπός μας είναι την επόμενη μέρα του Πανηλειακού να υπάρχει ομάδα για να μην πάνε στράφι όλα αυτά που έγιναν τα τελευταία 3,5 χρόνια», ξεκαθαρίζοντας όμως πως κανείς από όσους έτρεξαν τα τελευταία χρόνια την ομάδα δεν μπορεί να την δηλώσει στο νέο πρωτάθλημα.

Αλγεινή εντύπωση ωστόσο προκάλεσε η παντελής απουσία φορέων και αιρετών της πόλης παρά το κάλεσμα που απηύθυνε τις προηγούμενες ημέρες η Διοίκηση, αφού πέρα από 25 – 30 περίπου φιλάθλους του Πανηλειακού κανείς άλλος δεν έκανε την εμφάνισή του.

Λιγοστοί φίλαθλοι έδωσαν το «παρών» στη χθεσινοί συνέλευση του Πανηλειακού ενώ αρνητικά σχολιάστηκε η απουσία φορέων και αιρετών του Πύργου

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους βρέθηκε ο Λευτέρης Βαρουξής, εκ των ιδρυτικών μελών του «Πυρσού », ο οποίος τόνισε πως «όποιος πιστεύει ότι μπήκαμε στον Πανηλειακό είτε για να φανούμε, είτε να πλουτίσουμε είτε για κάτι άλλο πέρα από την αγάπη μας για την ομάδα, είναι γελασμένος. Πρέπει πλέον η ομάδα να κατέβει στο γήπεδο με τον οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει και εμείς όλοι θα είμαστε δίπλα του με τον τρόπο που μπορούμε. Πέρυσι η ομάδα κατέβηκε από το πείσμα 5 ανθρώπων, αλλά φέτος δεν μπορούμε να ξανακάνουμε αυτό το πράγμα. Δεν είναι θέμα οικονομικό, αλλά ψυχολογικό, δεν αντέχουμε πλέον».

Το ραντεβού ανανεώθηκε για όταν και αν υπάρξει υπαρκτό ενδιαφέρον για τη διαδοχή, ωστόσο ό,τι είναι να γίνει πρέπει να γίνει σύντομα, αφού παρά την παράταση που πήραν οι δηλώσεις συμμετοχής, ο χρόνος πιέζει και ο προβληματισμός στις τάξεις όσων αγαπούν τον Πανηλειακό γιγαντώνεται.