Ομογένεια

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ: Κοπή πίτας και εκλογή νέου Δ.Σ. για τους Ηλείους της Νέας Υόρκης

Ακούστε το άρθρο

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε ο Πανηλειακός Σύλλογος Νέας Υόρκης, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στην αίθουσα της Χιακής Ομοσπονδίας που βρίσκεται στην Αστόρια. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η αυξημένη παρουσία των μελών του συλλόγου (γύρω στα 40 άτομα) καθώς επίσης και των φίλων τους, οι οποίοι απολαμβάνοντας το καλό φαγητό και την ευχάριστη οικογενειακή ατμόσφαιρα, αναβίωσαν για μια ακόμη χρονιά τα ήθη και τα έθιμα της γενέτειρας.

Εκτός της κοπής της πίτας, πραγματοποιήθηκαν και οι εκλογές του συλλόγου για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Πρόεδρος επανεκλέγει ο άκρως επιτυχημένος και δραστήριος Σωτήριος Κωνσταντακόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωτήριος Κωνσταντακόπουλος έχει διατελέσει πρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου επί έξι χρόνια και επίσης ήταν δυο χρόνια πρόεδρος της Πανηλειακής ομοσπονδίας!

Πιο συγκεκριμένα το νέο Δ.Σ. (για τα έτη 2017 – 2018), είναι το εξής:

Σωτήριος Κωνσταντακόπουλος – Πρόεδρος

Γεώργιος Αβραμόπουλος – Αντιπρόεδρος

Γιώτα Πατλιά – Γραμματέας

Νίκος Αρβανιτάκης – Ταμίας

Μέλη: Παναγιώτης Πλιάκας, Γεώργιος Παναγιώτοπουλος, Χριστίνα Βασιλοπούλου, Αγγελική Αναστοπούλου, Νίκη Αποστολοπούλου, Χάρης Ξυδιάς, Σωτήρης Μπερτζελέτος

Αναπληρωματικοί: Ρούλα Βασιλοπούλου, Κώστας Κολοβάδης, Αντώνης Παπαδόπουλος

«Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Πανηλειακού Συλλόγου Νέας Υόρκης που με τίμησαν για άλλη μια φορά, εκλέγοντας με στην θέση του πρόεδρου! Αισθάνομαι αισιόδοξος γιατί το νέο Διοικητικό συμβούλιο πλαισιώνεται από νέα άτομα με όρεξη για δουλειά! Να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία και να γνωρίζουν ότι υπάρχει δουλειά για όλους!»… δήλωσε ο κ. Κωνσταντακόπουλος που κατάγεται από το Μαζαράκι Αμαλιάδας (σ.σ. ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Dinner Viand» στο επάνω ανατολικό μέρος του Μανχάταν).

Ο Πύργιος (από τον Άγιο Γεώργιο), αντιπρόεδρος Γεώργιος Αβραμόπουλος (σ.σ. Real Estate και ενεργειακός θεραπευτής), που εκλέγεται για πρώτη φορά στο διοικητικό συμβούλιο, τόνισε ότι «αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την εκλογή μου. Θα κάνω ότι μπορώ για να υπηρετήσω το σύλλογο και να συμβάλω στο σημαντικό του έργο όπως έχουν πράξει στο παρελθόν καταξιωμένα μέλη του».

Να σημειωθεί ότι στις επόμενες εκδηλώσεις του συλλόγου περιλαμβάνεται ο εορτασμός του Αγίου Χαράλαμπου, πολιούχου του Πύργου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Μπρούκλιν.

Όλη η επικαιρότητα