Γ Εθνική

Πανηλειακός: Τα κομμάτια που λείπουν από το «παζλ»

Ακούστε το άρθρο

Σε εβδομάδα προετοιμασίας μπαίνει ο Πανηλειακός, αφού την ερχόμενη Παρασκευή οι ερυθρόλευκοι υπό τις οδηγίες του Νίκου Κουρμπανά θα πραγματοποιήσουν στο Δημοτικό στάδιο του Πύργου την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας χρονιάς.

Η «πρώτη» της ομάδας θα είναι «ανοιχτή» προς τους φιλάθλους και τα Μ.Μ.Ε  και παρά το γεγονός ότι το ρόστερ δεν θα έχει συμπληρωθεί εκατό τοις εκατό, θα είναι ένα μικρό μεν, αλλά πρώτο δε, δείγμα του υλικού που θα έχει στα χέρια του ο νέος τεχνικός της ομάδας.

Μέχρι την Παρασκευή πάντως, αναμένονται και κάποιες νέες προσθήκες (πιθανότατα μια με δυο), προκειμένου να απομείνουν έπειτα οι τελευταίες πινελιές που θα ενσωματωθούν αργότερα στην προετοιμασία.

Όσον αφορά τώρα τα κομμάτια που λείπουν από το φετινό ερυθρόλευκο παζλ, αυτά δεν είναι πολλά αλλά είναι σε καίριες θέσεις και οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις βλέψεις του Πανηλειακό στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Για να πάρουμε τα πράγματα όμως θέση – θέση…

Στους τερματοφύλακες, αυτή την στιγμή και μετά και την προσθήκη του Καλλιακμάνη, οι διαθέσιμοι γκολκίπερς είναι τέσσερις (Καπετανάκης, Θεοδωρακόπουλος, Σακελλαρίου οι άλλοι τρεις), αριθμός υπεραρκετός για να καλυφθεί η θέση, οπότε δεν αναμένεται άλλη προσθήκη. Αντίθετα, πιο πιθανή είναι κάποια αποχώρηση…

Στην άμυνα, Σούλης και Κολόκας λογικά θα αποτελούν το δίδυμο των στόπερ που θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα, με τον Μπουρνέλη από πίσω και τον Σωτηρόπουλο αν και εφόσον χρειαστεί να μπορεί να δώσει λύσεις. Αριστερά, υπάρχει η παρουσία του εκ των αρχηγών του Πανηλειακού αλλά και των Γκουβέρου και Νικολόπουλου, ενώ αν υπάρξει μεταγραφή στο χώρο των μετόπισθεν αυτή θα είναι στα δεξιά, όπου έχει μείνει μόνο πλέον ο Νιφορόπουλος, τον οποίο μένει να δούμε σε τι θέση τον προορίζει ο Κουρμπανάς.

Στο κέντρο τώρα, όπου αναμένονται δύο προσθήκες, η μία θα είναι για τον παρτενέρ του Στούπη στον άξονα ο οποίος θα έχει σαφώς πιο αμυντικές αρετές, ενώ αναζητείται και ο παίκτης που θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης. Όσον αφορά τον τελευταίο, αυτός μπορεί να είναι ο Μπουρλάκης που αποχώρησε πρόσφατα από την Παναχαϊκή και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε επαφές με την ερυθρόλευκη διοίκηση.

Στην επίθεση τέλος, μετά την φυγή των Μπεγλεκτσή και Παναγόπουλου, επιτακτική είναι η απόκτηση δύο σέντερ φορ. Ο ένας από τους δυο, λογικά και αν ευδοκιμήσουν οι επαφές ο ένας θα είναι ο Δημήτρης Μπάρκας που αποχώρησε από τον Ξενοφώντα Κρεστένων ενώ ο έτερος θα προέρχεται λογικά εκτός Νομού.

Όλη η επικαιρότητα