Πανηλειακός: Τελευταία «ζαριά» στο Άργος!

Η συγκομιδή τους μόλις ενός βαθμού στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Ζάκυνθο και Γύθειο έχουν φέρει τον Πανηλειακό σε πολύ δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή του αφού βρίσκεται 5 βαθμούς κάτω από τη ζώνη και με 11 αγωνιστικές να απομένουν, η κατάσταση είναι ζόρικη αλλά προς το παρόν όχι μη αναστρέψιμη.

Για να συνεχίσουν ωστόσο οι ερυθρόλευκοι να ελπίζουν, το διπλό στο Άργος την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον καταδικασμένο Παναργειακό είναι επιτακτική ανάγκη καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, ο Πανηλειακός θα αποχαιρετίσει μάλλον πρόωρα την Γ’ Εθνική.

Φυσιολογικά πλέον, στο παιχνίδι έχει μπει και το άγχος το οποίο βαραίνει τα πόδια των ποδοσφαιριστών, κάτι που φάνηκε και στο παιχνίδι με τον Πανγυθεατικό ωστόσο κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του 7ου ομίλου που παρά την πρόσληψη του Μπατάκου στην τεχνική ηγεσία, δείχνει να έχει πετάξει λευκή πετσέτα και απλά θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα αξιοπρεπώς, το τρίποντο είναι εκ των ων ουκ άνευ αφού μοιάζει δεδομένο πως όλοι οι συνδιεκδικητές της παραμονής θα κερδίσουν τους «Λύκους» στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στο στρατόπεδο της ομάδας του Σπ. Αντωνόπουλου την εβδομάδα που διανύουμε επιχειρήθηκε μια ανασύνταξη δυνάμεων προκειμένου η «τελευταία» ζαριά στο Άργος να δοθεί με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ενώ το παρήγορο είναι πως παρά την ισοπαλία κόντρα στο Γύθειο, η ομάδα σε γενικές γραμμές εμφάνισε βελτιωμένο πρόσωπο, το οποίο σκοπός είναι να συνεχιστεί αλλά και να επιφέρει ταυτόχρονα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο Πανηλειακός λοιπόν με νωπές τις μνήμες από την «γκέλα» κόντρα στον Παναργειακό στον Πύργο, μια από τις αρκετές φετινές απώλειες βαθμών εντός έδρας θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Αργολίδα με το μυαλό μόνο στη νίκη ενώ θετικό είναι το γεγονός πως η ομάδα μετά από καιρό θα παραταχθεί πλήρης εκτός απροόπτου αφού ο Δ. Τσίγκρηλας εξέτισε και επιστρέφει, ο Φερνάντες αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας ενώ τα μικροπορβλήματα τραυματισμών που αποκόμισαν την περασμένη Κυριακή οι Τσαγκάρης και Ντίας δεν αναμένεται να τους κοστίσουν την συμμετοχή στον μεθαυριανό «τελικό».

Παράλληλα, από την διοίκηση γίνεται μεγάλη προσπάθεια εξεύρεσης πόρων ακόμα και για το ταξίδι στο Άργος αφού τα οικονομικά της ομάδας βρίσκονται σε οριακή κατάσταση, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να απευθύνουν δημόσιο κάλεσμα σε όποιον μπορεί να βοηθήσει ενώ πλέον περιμένουν και μια έξτρα «χείρα» βοηθείας από τον Δ. Πύργου το ερχόμενο διάστημα.

Στα μεταγραφικά τέλος, τα κουκιά είναι μετρημένα και δεν βγαίνουν πλέον για άλλη προσθήκη εκτός αν προκύψει κάτι οικονομικό και εξαιρετικό κυρίως στην αριστερή πλευρά.