Γ Εθνική

Πανηλειακός: Θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα…

Ακούστε το άρθρο

Η ήδη δύσκολή αποστολή του Πανηλειακού για παραμονή στην Γ’ Εθνική έγινε ακόμα δυσκολότερη μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής στα Βραχνέικα, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι στο σημείο που βρίσκονται δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να προσπαθήσουν στα εναπομείναντα ματς να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να δουν στο τέλος τι έχουν καταφέρει.

Η αλήθεια είναι πως ο αγώνας κόντρα στον Διαγόρα ήταν σημαντικός ωστόσο δεν θα ήταν τόσο οδυνηρή η ήττα, αν δεν ήταν το «Χ. Βιλαέτης» αυτό που πληγώνει φέτος τον Πανηλειακό στο οποίο μετρά  μόλις 2 νίκες (με Διαγόρα Βραχνεΐκων και Διαβολίτσι), 3 ισοπαλίες (με Παναργειακό, Πανγυθεατικό, Τσιλιβή) και 4 ήττες (από Ερμιονίδα, Σπάρτη, Αστέρα Βλαχιώτη και Ζάκυνθο).

Στο επερχόμενο ματς με τον Ολυμπιακό Ζαχάρως πάντως αυτό πρέπει να αλλάξει αφού αν θέλει η ομάδα του Σπ. Αντωνόπουλου να παραμείνει έστω μαθηματικά ζωντανή στην υπόθεση της παραμονής, οφείλει να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στους καταδικασμένους νεοφώτιστους οι οποίοι πάντως όπως έδειξαν και με την Ερμιονίδα είναι ανεβασμένοι και ικανοί για ζημιές να τους υποτιμήσεις.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων για την συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορεί να υπολογίζει ξανά στους Έλιοτ, Μπουρνέλη και  Κύτταρη που εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής και επιστρέφουν. Αντίθετα από ένα ακόμα παιχνίδι θα λείψει ο τραυματίας Πρέντι ενώ τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε ο Κωστόπουλος που είναι τιμωρημένος.

Όλη η επικαιρότητα