Γ Εθνική

Πανηλειακός: «Θωρακίζεται» με Στ. Σούλη!

Ακούστε το άρθρο

Σε μια ακόμα προσθήκη στην αμυντική του γραμμή προχώρησε χθες ο Πανηλειακός που ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου στόπερ Σταύρου Σούλη ο οποίος μαζί με τους Κολόκα και Μπουρνέλη θα αποτελέσουν τους «κυματοθραύστες» των αντίπαλων επιθετικών το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, συνέχισε στην Κ20 των Πρωταθλητών Ελλάδας και το 2014 πήρε μεταγραφή για τον Παναιγιάλειο. Στο Αίγιο, παρέμεινε για μια σεζόν και την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην Παναχαϊκή. Το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στην Δόξα Ν. Μανολάδας με την οποία στέφθηκε Κυπελλούχος Ηλείας ενώ το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Παναχαική, για να τη βοηθήσει να ανέβει στην Β’ Εθνική και τα κατάφερε.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταύρου Σούλη. O Πανηλειακός καλωσορίζει τον Σταύρο στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα ερυθρόλευκα»

Τι αποφασίστηκε στο προχθεσινό συμβούλιο

Αποφάσεις πάρθηκαν στο προχθεσινό συμβούλιο της διοίκησης της ομάδας, για τις οποίες ο Πανηλειακός επιθυμεί να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο των ερυθρόλευκων.

Κατά την διάρκειά του, συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα ζητήματα του  συλλόγου.

Ένα από αυτά, ήταν η απόφαση για την κατάρτιση των νέων επιτροπών που θα «τρέξουν» την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Επίσης, έγινε γνωστό το νέο χορηγικό πακέτο που ξεκινά από σήμερα. Όπως αποφασίσθηκε, προτεραιότητα για ανανέωση θα δοθεί στους διαφημιζόμενους που στήριξαν την ομάδα την περσινή χρονιά αλλά υπάρχουν και νέες χορηγικές προτάσεις για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από τα γραφεία του Πανηλειακού και στο τηλ. 6994875480.

Παράλληλα, αποφασίστηκε, να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην οργάνωση των ακαδημιών με σκοπό όσο το δυνατόν περισσότεροι ποδοσφαιριστές από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, να στελεχώσουν στο μέλλον την ανδρική ομάδα. Απόδειξη, η παρουσία αυτή τη στιγμή 5 παιδιών από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα.

Η έναρξη της προετοιμασίας και ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 28/7 στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου και θα είναι ανοικτή προς το κοινό.

Κλείνοντας, η διοίκηση των νταμπλούχων Ηλείας θα ήθελε να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο του Πανηλειακού πως γίνεται το καλύτερο δυνατό αναφορικά με την στελέχωση της ομάδας, πάντα σε συνεννόηση με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά έτσι ώστε να έρθουν στην ομάδα παίκτες που θα τον φέρουν εκεί που του αξίζει.

Όλη η επικαιρότητα