Πανηλειακός: Tη Δευτέρα τα σπουδαία!

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 7 μ.μ. στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτ. Ελλάδας στον Πύργο ορίστηκε η Γενική Συνέλευση του Πανηλειακού στην οποία θα τεθεί επί τάπητος το μέλλον της ιστορικότερης ομάδας του Νομού.

Οι ερυθρόλευκοι για ένα ακόμα καλοκαίρι βρίσκονται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, ειδικά από την στιγμή που άνθρωποι που έτρεξαν οικονομικά αλλά οργανωτικά  τα προηγούμενα χρόνια την ομάδα έχουν εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσουν είτε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων είτε λόγω άλλων δικών τους προσωπικών κινήτρων.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το «αύριο» της ομάδας φαντάζει αβέβαιο και ο προβληματισμός στις τάξεις των φίλων της ομάδας είναι μεγάλος καθώς διάδοχη κατάσταση δεν υπάρχει πέρα ασφαλώς από τις όποιες φήμες ακούγονται περί επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στο νέο Δ.Σ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, το Δ.Σ. απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας αλλά και στους φορείς της περιοχής να δώσουν το «παρών» στη Γ.Σ. προκειμένου ο Πανηλειακός να μην κινδυνεύσει να μπει ξανά στο αδιέξοδο με το οποίο τέθηκε αντιμέτωπος ένα χρόνο πριν σε ανάλογη περίπτωση αλλά και να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος που θα κοστίσει στην ομάδα στο θέμα του σχεδιασμού.

Η ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται πολύ κρίσιμη για το μέλλον του συλλόγου καθώς θα φανεί ποιοι και με ποιο τρόπο ενδιαφέρονται, η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει να συνεχιστεί και να μην κάνει ο Πανηλειακός βήματα πίσω.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

«To ΔΣ του Α.Ο. Πανηλειακός καλεί σε γενική συνέλευση όλα τα μέλη του την Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 19:00 στα γραφεία της ΠΕΔ στον Πύργο.

Κύριο θέμα θα είναι η επόμενη μέρα της ομάδας μας.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο και τους φορείς της περιοχής να παραστούν.

 

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Χήτος».

 

Στο 1ο Legends 2004 Youth Cup σήμερα η Ακαδημία
Άλλη μια σημαντική διάκριση για την Ακαδημία του Πανηλειακό αποτελεί η συμμετοχή της μετά από πρόσκληση της επιτροπής στο Τουρνουά Υποδομών τμημάτων Κ12 που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο γήπεδο Χαλανδρίου στην Αθήνα με τη συμμετοχή κορυφαίων ομάδων όπως οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Πανιώνιος. Το συγκεκριμένο τουρνουά διεξάγεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 15 χρόνια από την κατάκτηση του EURO 2004.