Γ Εθνική

Πανηλειακός: Τρία στα τρία ίσον τρίτη θέση

Ακούστε το άρθρο

Στην Κάτω Αχαγιά θα βρεθεί την Κυριακή ο Πανηλειακός για να αντιμετωπίσει την Αχαϊκή στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι δεν κρύβουν την επιθυμία να είναι εκείνοι που θα τερματίσουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας που δεν δίνει κάτι άλλο πέρα από την ψυχολογική ικανοποίηση του πλασαρίσματος στις τρεις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, για να το πετύχουν όμως αυτό θα πρέπει στα τρία τελευταία ματς να πετύχουν ισάριθμες νίκες.

Η αρχή θα γίνει απέναντι στο συγκρότημα του Αλ. Γαβριλόπουλου το οποίο προέρχεται από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην Πύλο που όμως δεν αποδείχτηκε αρκετή για να βγει εκτός ζώνης μιας και ο Διαγόρας κέρδισε το Βλαχιώτη, κράτησε όμως αμείωτες τις ελπίδες για παραμονή.

Έτσι το κυριακάτικο ματς για τα «καναρίνια» είναι «τελικός» και θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο κόντρα στον Πανηλειακό που όπως σε αυτό έτσι και στα άλλα δυο παιχνίδια θα πάει να παίξει το παιχνίδι του χωρίς άγχος και με στόχο τη νίκη.

Στην προσπάθεια αυτή, ο τεχνικός του συλλόγου Γ. Κούτσης θα στερηθεί των υπηρεσιών του τιμωρημένου Δαβουρλή, του τραυματία Μποπυρλάκη και των στρατευμένων Θανάση και Κώστα Αημακόπουλου.

Αντίθετα επιστρέφουν και τίθενται κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους οι Μπουρνέλης, Νιφορόπουλος (εξέτισαν τις τιμωρίες τους) και ο Κρεββατάς (ξεπέρασε τον τραυματισμό του).

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. με διαιτητή τον Βεργέτη από την Αρκαδία και βοηθούς τον Χαραλαμπόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμο και τον Σπηλιώτη από την Κόρινθο.

Όλη η επικαιρότητα