Γ Εθνική

Πανηλειακός – Τσικλητήρας 1-1: «Μαγική» εικόνα το σκορ, αλλά πλέον -6 από Βλαχιώτη (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Δυο πολύτιμους βαθμούς έχασε χθες ο Πανηλειακός, που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Τσικλητήρα Πύλου.

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Το τελικό σκορ βέβαια δεν είναι δίκαιο, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ καλύτεροι των αντιπάλων τους, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι χάθηκαν οι δυο βαθμοί και πλέον η διαφορά από τον πρωτοπόρο Βλαχιώτη «έφυγε» στους 6 πόντους, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του α’ γύρου.

Φυσικά τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμη, αλλά αυτή η «απώλεια» … πλήγωσε την ομάδα του Πύργου, που πρέπει να ενισχυθεί στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αν θέλει να μείνει μέσα στην διεκδίκηση της πρωτιάς.

Άξιζαν την νίκη οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Πανηλειακός ήταν σαφώς καλύτερος των αντιπάλων του και άξιζε τη νίκη. Είχε την πρωτοβουλία στις κινήσεις, πίεσε και με ορθόδοξο, αλλά και με … ανορθόδοξο τρόπο, έχασε 3-4 καλές ευκαιρίες, αλλά αγχώθηκε πολύ όταν δέχθηκε το 0-1 σε μια περίεργη φάση.

Αυτό το άγχος ήταν φανερό στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κάτι που φάνηκε και στην τελική προσπάθεια των παικτών του, που δεν είχαν … καθαρό μυαλό.

Ευτυχώς που δεν … χάθηκε τελείως ο αγώνας, χάρις στο γκολ του Κρεββατά στο 87’, ενώ μεγάλη συζήτηση σηκώνει η ακύρωση του τέρματος του Μπουρνέλη στο 58’ ως οφσάιντ, μια φάση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Κατά την γνώμη μας το γκολ ήταν κανονικό και κακώς ακυρώθηκε από τον διαιτητή, μετά την υπόδειξη του α’ βοηθού.

Τα γκολ και οι φάσεις

Ο Πανηλειακός ξεκίνησε τον αγώνα έχοντας την εδαφική υπεροχή και στο 21′ το δυνατό σουτ του Ντάνκουα τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Κόκκαλη.

Στο 26′ το γήπεδο «πάγωσε» όταν μετά από κόρνερ του Τσάτσου και σύγχυση στα καρέ, ο Μπίζος έπιασε την χαμηλή κεφαλιά και παρά την προσπάθεια της «ερυθρόλευκης» άμυνας, η μπάλα πέρασε τη γραμμή για να γίνει έτσι το 0-1 για την ομάδα της Πύλου.

Ακολούθησε έντονη πίεση από τον Πανηλειακό και στο 27’ είχαμε το σουτ του Γκουτσούλια που πέρασε άουτ, ενώ στο 39’ νέο σουτ του Κρεββατά πέρασε επίσης αουτ.

Η τελευταία φάση του α’ μέρους έγινε στο 44’ όταν ο Κρεββατάς από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ.

Στο β’ μέρος οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν ακόμη περισσότερο, με τους παίκτες της Πύλου να μην κάνουν ούτε μια φάση, και στο 58’ είχαμε το γκολ του Μπουρνέλη που ακυρώθηκε (κακώς για μας) ως οφσάιντ, ενώ στο 77’ μετά από σέντρα του Σωτηρόπουλου ο Κρεββατάς έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε άουτ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 87′ με γκολ από πλασέ του Κρεββατά, μετά από κόρνερ, ενώ η τελευταία φάση του αγώνα ήταν στο 90+5′ η κεφαλιά του Κρεββατά πέρασε άουτ.

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Μπουρνέλης (78′ Χατζηστάμου), Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα, Γκοτσούλιας, Κρεββατάς, Μπουρλάκης, Σωτηρόπουλος

Τσικλητήρας: Κόκκαλης, Σβίγγος, Γεωργιάδης, Μπίζος, Σεντεμέντες, Τσάτσος, Ρήγας, Γεωργιόπουλος (62’ Ακασού), Πήλιος (85′ Οντσβόνγκ), Γιαννόπουλος (79’ Γκουέγιε), Χατζηστάμου (46′ Κωστόπουλος)

*** Ο Πανηλειακός έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία και για την λανθασμένη απόφαση ακύρωσης του γκολ του Μπουρνέλη, αλλά και για το γεγονός ότι ο διαιτητής Τζαγκαράκης (Αχαΐας) άφησε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων.

Όλη η επικαιρότητα