Γ Εθνική

Πανηλειακός – Τσικλητήρας Πύλου: Να κάνει καλές γιορτές!

Ακούστε το άρθρο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτός δεν είναι άλλος από τη νίκη επί του Τσικλητήρα (στις 3 μ.μ. η ώρα έναρξης), θέλουν να αποχαιρετίσουν άπαντες το 2017 στον Πανηλειακό, μια χρονιά που συνοδεύτηκε από την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες και την εδραίωση της στα ψηλά της βαθμολογίας του 5ου ομίλου.

Το παιχνίδι κόντρα στους Μεσσήνιους για την 10η αγωνιστική πάντως, μόνο εύκολο δεν προμηνύεται καθώς η ομάδα του Ν. Κακαλέτρη προέρχεται από δυο νικηφόρα αποτελέσματα και όπως είναι λογικό η ψυχολογία είναι στα ύψη. Το ίδιο όμως συμβαίνει και στο συγκρότημα του Γ. Κούτση που μετρά τρία σερί τρίποντα και σήμερα στοχεύει στο τέταρτο που με συνδυασμό αποτελεσμάτων (ισοπαλία στο ντέρμπι Καλαματας – Αστέρα Αμαλιάδας) θα φέρει τον Πανηλειακό μόνο του στην δεύτερη θέση πίσω από τον Βλαχιώτη, που λογικά δε θα αντιμετωπίσει προβλήματα κόντρα στο τελευταίο Λεωνίδιο.

Οι νταμπλούχοι Ηλείας ολοκλήρωσαν χθες το πρωί στο Δημοτικό στάδιο Πύργου την προετοιμασία τους για τον σημερινό αγώνα και ο τεχνικός του συλλόγου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Γιούλι Σέου που στο προηγούμενο παιχνίδι με την Αχαϊκή συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Από την μεριά της, η διοίκηση των ερυθρόλευκων, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει για μια ακόμα φορά την ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι για το έτος που διανύουμε με ανακοίνωση που αναφέρει: «Ελάτε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας για την φετινή χρονιά για να κλείσει το 2017 με νίκες! Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μαρακανά για να σπρώξουμε την ομάδα μας στο 4χ4 και να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά!
Ο Πανηλειακός σε θέλει δίπλα του!»

Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο Τζαγκαράκης από την Αχαΐα με βοηθούς τους Γεωργακόπουλο και Σωτηρόπουλο από τον ίδιο σύνδεσμό.

Όλη η επικαιρότητα