Γ Εθνική

Πανηλειακός: Βαρύ το κλίμα…

Ακούστε το άρθρο

Βαρύ είναι πλέον το κλίμα στον Πανηλειακό μετά την ήττα και τη νέα κακή εμφάνιση στα Βραχνέικα, που τον απομάκρυνε από τις πρώτες θέσεις και τον έφερε μόλις ένα βαθμό από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η εικόνα της ομάδας για ένα ακόμα παιχνίδι, μετά της εντός έδρας γκέλα με τον Αχαρναϊκό, δεν ήταν καλή, τα κρούσματα απειθαρχίας παραμένουν «αγκάθι» και οι τριγμοί είναι συνεχείς ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι, μετά την επιστροφή της αποστολής την περασμένη Κυριακή, το ποδοσφαιρικό τμήμα παρέμεινε στο Δημοτικό στάδιο του Πύργου όπου και συνομίλησε με τους διοικούντες.

Ο τεχνικός του συλλόγου, Αλέξης Μαντζούνης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, με το μέλλον του στον ερυθρόλευκο πάγκο να είναι αβέβαιο και τόσο γι’ αυτόν όσο και για κάποιους παίκτες, ο επερχόμενος εντός έδρας αγώνας με τον Πανμοβριακό είναι κομβικός αφού σε περίπτωση νέου στραβοπατήματος, είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν εξελίξεις, αν φυσικά δεν υπάρξουν νωρίτερα.

Η εικόνα της ομάδας και η αδυναμία της να μαζέψει βαθμούς αλλά και να παίξει καλό ποδόσφαιρο έχει προκαλέσει προβληματισμό και στις τάξεις των φιλάθλων, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για προβλήματα στο εσωτερικό μεταξύ του προπονητή και ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Όπως και να έχει, η ανάγκη και βελτίωση σε όλους τους τομείς είναι άμεση και επιτακτική, καθώς αν ο Πανηλειακός δεν κερδίσει και το Ριόλο, τότε θα μπλέξει σε περιπέτειες, κάτι που κανείς δεν φανταζόταν μέχρι πριν λίγες εβδομάδες.

Όλη η επικαιρότητα