Πανηλειακός: Ξεκινά από την αρχή…

Κ. Λούσκος «Θέλουμε  τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου όχι μόνο του Πύργου άλλα της ευρύτερης Ηλείας»!..

 

Πρεμιέρα έχουμε σήμερα στις 6 μ. μ. για τον ιστορικό Πανηλειακό, παρότι ακόμα η ομάδα δεν είναι έτοιμη, και κάνει αγώνα να σταθεί στα «πόδια» της…

Άλλωστε  αυτό δήλωσε στην «Πατρίς – Σπορ» και ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Λούσκος, τον οποίο ανακοίνωσε  και επίσημα η διοίκηση του Πανηλειακού: «Ο καιρός έχει περάσει, και πρέπει σιγά – σιγά να μπούμε στο γήπεδο, έστω με αυτά τα 16 παιδιά που έχουμε αυτή την ώρα στη διάθεση μας, και στην πορεία το ρόστερ θα «γεμίσει»!

Έτσι  λοιπόν αποφασίσαμε με τη διοίκηση να ξεκινήσουμε σήμερα, κάνοντας ουσιαστικά μια ανεπίσημη πρεμιέρα,  στις 6 μ. μ., στο Δημ. Στ. Πύργου(καθώς  το βοηθητικό της Συντριάδας δεν είναι ακόμα έτοιμο), και στις 7  μ. μ., να βγούμε στο γήπεδο για την πρώτη μας προπόνηση.

Θέλουμε  τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου όχι μόνο του Πύργου άλλα της ευρύτερης Ηλείας, ώστε να μπορέσουμε  να προχωρήσουμε, και να ξανακάνουμε μεγάλο τον Πανηλειακό μας κατέληξε ο Αχαιός τεχνικός, που πλέον έχει γίνει Ηλείος».

Ένας Πανηλειακός  που θα εμφανιστεί  κυρίως με μικρά παιδιά, αφού έως τώρα έχουν ανακοινωθεί ο Σταύρος  Δαλαβούρας , και ο επιθετικός  Θανάσης  Ασημακόπουλος , που έχει παίξει και πάλι στον Πανηλειακό..

Επίσης οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε συζητήσεις με τον Γιώργο Καλαντζή, που έπαιζε στον Ενιπέα Λατζοίου και μπορεί να αγωνιστεί και στην άμυνα, αλλά και στα χαφ.

Στο μεταξύ, στον Πανηλειακό έχει προταθεί ο εξτρέμ Χρήστος Κόγιος, ο οποίος έχει αγωνιστεί πέρσι στον Αχαρναϊκό και παλιότερα στην Τριγλία Ραφήνας.

Στα υπόψιν βρίσκεται η περίπτωση του Μπαξεβάνου,  ενώ στο προσκήνιο έρχεται και αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα Χρήστου Αρμένη, ο οποίος τη σεζόν 2014-15 πέρασε από τον Πανηλειακό και στη συνέχεια από τον Παμβουπρασιακό, ενώ έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Κέρκυρα.